circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El món del Lego arriba a Montblanc

Circdelacultura

dimecres 7 de juny de 2017

Brick?nia, Festival de Lego de Montblanc. Foto: www.montblanc.cat

Després de l'èxit de les passades edicions del Brickània, el Festival de Lego tornarà a ser el centre de Montblanc durant els dies 17 i 18 de juny. El claustre de Sant Francesc i l'antiga església són de nous els escenaris escollits per celebrar aquest certamen. Consulta aquí tota la programació.
El festival s'estructurarà en tres eixos principals:
Exposició. La nau central de l'antiga església acollirà l'exposició central amb diorames fets amb peces de Lego. Enguany diversos diorames estaran inspirats en la temàtica de Star Wars en motiu de l'estrena de la darrera pel·lícula.
Espai de venda. Hi haurà quatre botigues especialitzades en productes Lego que estaran situades a la nau central de l'antiga església.
Activitats paral·leles. El festival inclou demostracions, exhibicions i tallers de robòtica, un concurs, la possibilitat de jugar amb jocs que s'han fet a partir dels bricks de Lego i sortejos entre els visitants.
El nom "Brickània" relaciona el concepte pel qual els col·leccionsistes coneixen les peces "brick"amb el sufix "ània", associat als esdeveniments d'atractiu turístic organitzats per l'Ajuntament de Montblanc: Terrània i Clickània.

Un festival obert als aficionats i col·leccionistes
Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego, és obvi. Tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l'oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.
El festival vol atraure visitants arribats d'arreu de Catalunya. Això sense oblidar el públic més proper, de Montblanc i de la comarca, que disposarà d'un punt d'entreteniment on passar unes hores d'esbarjo. Es pot gaudir d'una exposició original, adquirir peces de Lego i deixar-se sorprendre per les exhibicions, tallers i xerrades sobre els robots de Lego. A més, els més atrevits tindran un espai on poder fer els seus propis muntatges i deixar anar la imaginació. Aquesta suma d'experiències és el que diferencia un festival d'un mercat, una fira o una exposició.
També es vol que els aficionats a Star Wars tinguin un espai al festival, ja que cal recordar que Lego té una important línia de producte dedicada a les pel·lícules d'aquesta famosa nissaga.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance