circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nova edició de la ruta de tapes Kissa, per Sant Joan a Valls

Circdelacultura

dijous 8 de juny de 2017

Fotografia de la presentaci?

La ruta s'ubicarà a la plaça Vil·la Romana, al barri del Vilar, els dies 16, 17 i 18 de juny
The Soulman Quartet, Hadacol's Dealers i DJ Pep Sànchez seran els encarregats de posar música els vespres i nits del divendres 16 i del dissabte 17

La Festa Major de Sant Joan s'estrenarà amb la 12a edició de la Ruta de tapes Kissa, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juny a la plaça Vil·la Romana. La tradicional ruta gastronòmica de Sant Joan, organitzada per l'Associació de Restauradors de Valls i amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Turisme, s'ubicarà a la plaça Vil·la Romana, al barri del Vilar, com en l'edició anterior, on s’instal·laran els estands dels establiments participants.

La ruta de tapes comptarà amb la participació d'11 establiments que presentaran una tapa pròpia que els consumidors podran degustar pel preu de 2 euros. Els restauradors que participaran en aquesta edició del Kissa són: Planeta Kasteller, K de Valls, Reset Cafè, Restaurant Casa Fèlix, ForEvents, Restaruant Luga, Pizzeria Marma, Restaurant Bou, Restaurant Ca l'Àngel, Ecliss i La Posada.

La tapa es pot acompanyar per 1 euro amb una cervesa Estrella Damm, patrocinador de l'esdeveniment, o una aigua, i per 1,50 euros, i com a novetat aquest any, els assistents podran fer-ho també amb una copa de vi DO Tarragona. Kissa comptarà amb una oferta de tapes i cerveses sense gluten.

En aquesta edició també es comptarà amb la participació de diversos grups musicals. Concretament, el divendres 16, a les 21.00 hores, actuarà The Soulman Quartet. El dissabte 17, a les 20 hores serà el torn del grup Hadacol's Dealers i a les 23 hores, culminarà aquesta festa gastronòmica el DJ Pep Sànchez amb música dels anys 80 i 90. Finalment diumenge 18, d'11 a 15 hores, hi haurà inflables per als infants.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance