circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

7 actes previs de la Festa Major de Sant Pere a Reus

Circdelacultura

divendres 9 de juny de 2017

La ciutat viu aquest cap de setmana diferents actes previs de la Festa Major de Sant Pere, així com esdeveniments culturals diversos alguns dels quals dins la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Entre aquestes propostes hi ha el repartiment del programa de la Festa Major a càrrec dels Nanos de Reus en un passeig pel tomb de ravals en vehicles d'època (aquest divendres a partir de les 18:00 h).

La fira Reus Viu al Vi a la plaça de la Llibertat obre portes aquest divendres a les 19:00 h, mentre dissabte a partir de les 18:00 h es representa el Mercat al Mercadal de la mà del Bràvium Teatre i altres col·lectius de la ciutat, entre els quals paradistes del Mercat Central de Reus.

A la mateixa hora a la plaça del Teatre, i en el marc de la festa Obrim Somriures que promou la Fundació Bara, es porta a terme la 3ª Trobada de Nanos del Camp. Diumenge a les 20:00 h es porta a terme a la prioral de Sant Pere un nou concert del cicle d'orgue a càrrec de Josep Maria Mas i Bonet (orgue) i Josep Maria Manresa Aguiló (violí).

Actes de la Capital de la Cultura Catalana
En el marc de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 també s'organitzen actes aquest cap de setmana. Dissabte 10 de juny a les 10:00, 12:00 i 18:00 h es viurà un Festival Simfònic a diferents espais de la ciutat a càrrec de diverses escoles de música.

A les 12:30 h a Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7) Rosina Ballester presenta “Terrabastall poètic”, un recital que finalitzarà amb un vermut gratuït amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

També dissabte a les 19:00 h al Saló de Plens es representa “Lo matrimoni civil”, una recreació del primer matrimoni civil que es va portar a terme a l'Estat espanyol i que es va realitzar a l'Ajuntament de Reus (accés amb reserva d'invitació prèvia fins al 8 de juny).

Festa Major
Consulta al Circdelacultura tota la programació de la Festa Major de Sant Pere. 

Aquí us deixem els XX actes recomanats:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance