circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Rambla Nova serà l'epicentre musical de la nit de Sant Joan a TGN

Circdelacultura

dilluns 12 de juny de 2017

Foto: tarragona.cat

Tarragona tornarà a tenir revetlla pública la vigília de Sant Joan, i novament a la Rambla Nova, just després de mitjanit, un cop encesa la foguera. L'Ajuntament opta novament per treure la revetlla de la plaça de la Font i traslladar-la més al centre. Enguany anirà a càrrec de l’orquestra Contraband, amb un important repertori de versions de les cançons més populars dels últims temps.

Abans, però, hi ha previstos diversos actes com l’arribada del Foc i el seu pas per la ciutat en cercavila, així com d'altres propostes musicals, com la Nit de Sant Joan amb els Xiquets de Tarragona, a la plaça dels Àngels, organitzada per la colla matalassera.

El dissabte 24 de juny, Diada de Sant Joan, a les 19.30h a la plaça de la font hi haurà jornada castellera a càrrec de les quatre colles de la ciutat.

Durant els dies previs, també se celebraran diversos actes relacionats amb el Foc de Sant Joan, com són una exposició i una xerrada entorn de la tradició de les falles a Tarragona, el dijous 15 i la Desvetlla dels Ninots de les Foguerades que serà dissabte 17a les 23.30h pels carrers de la Part Alta.

El dissabte 17 també s'iniciaran els actes amb motiu del Dia Internacional de la Música. L’Associació de Músics de Tarragona (aMt), proposarà, un any més, un concert tribut a La Capsa de Música de la Tabacalera a partir de les 23h. Enguany serà en homenatge a Madonna.

D'altra banda, la ciutat s’apropa a l’estiu amb diverses celebracions de caràcter tradicional que ens marca el calendari, com el Corpus Christi, que tindrà lloc aquest diumenge 18 de juny. Veurem sortir al carrer diferents elements del Seguici Popular a partir de les 17.45h en anada a Professó des de la plaça de la font fins al Pla de la Seu, però des de les 9h del matí i durant tot el dia podrem contemplar l’Ou com balla, a la font del claustre de la Catedral, així com degustar la tradicional coca de cireres a la plaça de la Font.

 

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance