circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Reus, la ciutat del vermut, celebra la 6a Vermutada popular

Circdelacultura

dimarts 13 de juny de 2017

Foto: www.rac105.cat

El dissabte 17 de juny, a la plaça de Mercadal, tindrà lloc la sisena edició de La Vermutada, que organitzen els Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini de Vermuts Miró, el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i de l’Agència Reus Promoció, i la col·laboració d’Olives la Masrojana i Patates Piqué. La Vermutada és un acte festiu que té com a objectiu la promoció d’aquest producte singular de la ciutat. A la passada edició, es van servir prop de 4.000 vermuts entre els assistents.

L’acte començarà a les 12:00h i està previst que duri fins a les 14:00h. En el decurs de la vermutada es comptarà amb animació musical, que anirà a càrrec del grup Bandsonats de Reus (12:00h) i del grup de batucada Batukats del Bolet (13:00h). Per al desenvolupament de la vermutada, es munta un espai al mig de la plaça del Mercadal on es serveix el vermut, les patates i les olives que acompanyen, i es realitza la venda de tiquets de degustació, a un preu simbòlic.

Al voltant de la plaça s’ubicaran diferents tines amb tendalls, on el públic assistent podrà situar-se per fer el vermut amb comoditat. Tot el vermut que es servirà a la plaça serà de la marca Miró, patrocinador de l’acte, i les Olives la Masrojana, del Masroig, i les Patates Piqué, col·laboren en l’acte amb l’objectiu de crear sinèrgies amb el vermut i promocionar els productes típics associats a l’acte de «fer el vermut». Cal remarcar que patates Piqué es vincula enguany per primera vegada a La Vermutada en record dels seus orígens empresarials a la ciutat de Reus.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance