circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El conegut grup vocal Quartet Mèlt actuarà al Festival Internacional de Música de TGN

Circdelacultura

dimarts 13 de juny de 2017

Foto: www.facebook.com/QuartetMelt

El concert familiar de Joan Rovira, el dia 20 de juny,  serà el preludi del Festival que s’inaugurarà oficialment el dia 30
El conegut grup vocal Quartet Mèlt serà l’encarregat de tancar el FIM 2017 el dia 9 de juliol amb un concert a l’Auditori Diputació

El Festival Internacional de Música, organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona torna a oferir, un any més, un programa de concerts a preus simbòlics per posar la música de qualitat a l’abast de tothom. Un total de vuit concerts d’estils diversos i onze cursos especialitzats configuren la programació d’aquesta dissetena edició del Festival, que torna a apostar per intèrprets de prestigi i reconeguts professors solistes.

El Festival Internacional de Música comptarà amb un preludi de caire familiar, abans de les vacances escolars, amb elconcert gratuït de Joan Rovira, dimarts 20 de juny. L’actuació comptarà amb la col·laboració d’alumnes de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. El concert començarà a les 19.30 h a la Plaça de la Pagesia. Aquest serà també l’escenari obert a tothom triat per inaugurar oficialment el Festival, el dia 30 de juny, amb la Valencia Brass Band. La resta de concerts tindran lloc a l’Auditori Diputació a un preu simbòlic de 5 euros.

Propostes musicals de qualitat i estils diferents

L’Auditori Diputació serà l’escenari principal del Festival amb diferents agrupacions i intèrprets de prestigi i propostes musicals que integren un programa divers.

Divendres, 30 de juny a les 23 h. Pl. De la Pagesia (Part Alta). Valencia Brass Band amb una trentena de músics professionals de l’especialitat de vent metall i percussió ofereixen el concert inaugural gratuït.
Dissabte, 1 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Gerhard integrat per violins, viola i violoncel interpretaran obres de Schubert i Schumann.
Diumenge, 2 de juliol a les 20h. Auditori Diputació. David Pastor & Back to Brass, amb obres originals per a quintet de metall i solista.
Dimarts, 4 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Vespres d’Arnadí, amb Dani Espasa, director, al capdavant d’una agrupació orquestral especialitzada en música barroca.
Dimecres 5 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Marta Mathéu soprano i Albert Guinovart, piano, oferiran un recital amb obres de Granados i del mateix Guinovart.
Dissabte, 8 de juliol a les 20 h. Nexus piano Duo. Mireia Fornells Roselló i Joan Miquel Hernández Segarra oferiran un recital pianístic a quatre mans.
Diumenge, 9 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Mèlt. El grup vocal ben conegut i reconegut pel públic l’espectacle Bestial amb un recull de cançons de diferents èpoques, des del renaixement a la música actual. 

Cursos amb solistes de prestigi durant el Festival

El 17è Festival Internacional de Música que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ofereix enguany un total d’onze cursos adreçats a alumnes que volen perfeccionar la seva tècnica i la interpretació instrumental de la mà de professors i solistes de reconegut prestigi internacional. La vessant acadèmica inclou cursos de violí, viola, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant. Les classes tindran lloc al Conservatori de Música de Tarragona entre els dies 1 i 9 de juliol.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance