circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Nit de Bruixes d'Altafulla, molt més que una festa màgica

Circdelacultura

dilluns 19 de juny de 2017

Imatge promocional del cartell

Les bruixes i els bruixots prendran el protagonisme a Altafulla aquest cap de setmana en el marc de la 17a Nit de Bruixes. Per sisè any consecutiu, la fira es durà a terme al llarg de dos dies, dissabte 24 i diumenge 25, amb un ampli programa carregat d’espectacles, conferències i rituals tots ells vinculats al món esotèric i místic. Consulta aquí tota la programació

Com a novetats d’enguany destaca l’ampliació de la fira, l’obertura del Museu Etnogràfic i el ritual de la matinada de divendres a dissabte que obrirà l’edició, a banda de totes les novetats quant a noves disciplines esotèriques i del naturisme, i una renovada imatge de la Nit de Bruixes d’Altafulla. Així, el dissabte 24 de juny, a la una de la nit, tindrà lloc el ritual de Sant Joan (dintre de la revetlla del divendres 23 de juny), que anirà a càrrec de Xavier Tort, de l’Escola Mariló Casals, que explicarà com aprofitar les energies màgiques d’aquesta nit tan especial per deixar enrere allò que ja no es vol, i demanar allò que es vol assolir en aquest nou any, fins al proper Sant Joan, de manera divertida, però a la vegada màgica.

Precisament, el coordinador de mostra, Diego Spano, ha explicat que l’objectiu per aquesta edició és fomentar els espectacles per incentivar la interacció i participació amb el públic. La fira ofereix enguany quatre rituals, set conferències especialitzades, una cercavila dels Gegants d’Altafulla pels carrers embruixats de la Vila Closa i dos actuacions musicals en directe. A banda, com a novetat aquest any, s’incorpora l’obertura del Museu Etnogràfic d’Altafulla, i una exposició artística de fotografies de les bruixes més encantadores del municipi, a càrrec de Joan Casas.

Està previst que unes 10.000 persones visitin aquesta edició. Com ja es va produir l’any passat, la Nit de Bruixes d’Altafulla tornarà a comptar amb la participació d’un dels mestres més coneixedors d’aquest món com és Sebastià d’Arbó; així com també amb la Mostra d’Oficis i el Mercat Encantat, amb una quarantena de parades, on tot el centre històric es vesteix per l’ocasió, decorant els carrers per recrear un ambient adequat, on es podrà trobar gats negres, mussols i aranyes penjats de fanals o finestres, carrerons plens de teles d’aranya o gegantines bruixes de cartró pedra que sortiran a dansar durant el cap de setmana.

La Nit de Bruixes d’Altafulla amplia enguany la seva superfície a la gespa del Castell amb la finalitat d’encabir-hi l’oferta gastronòmica amb la suma de les food trucks, com a novetat d’aquesta edició. D’aquesta manera, la mostra es distribueix en sis espais diferenciats com la gespa del Castell (oferta gastronòmica), la plaça de Sant Antoni, plaça del Pou, La Placeta i la plaça de l’Església (mercat esotèric), i el carrer dels Oracles. 

La Nit de Bruixes d’Altafulla és una fira organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla i compta amb la col·laboració d’Altafulla Ràdio, l’Escola Mariló Casals, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona i l’Escola de Vida Tàlem.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance