circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ainhoa Arteta obrirà la temporada de la Camera Musicae al Teatre Tarragona

Circdelacultura

dimecres 28 de juny de 2017

Ainhoa Arteta

Amb més de cinquanta concerts anuals i una plantilla de músics estable que combina joventut i experiència sumat un treball rigorós de fons, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae consolida el seu rol com a vertebradora del talent jove format al nostre país.
Arteta i la també soprano Sara Blanch, la pianista Alice Sara Ott, el mandolinista Avi Avital, la violinista Sayaka Shoji, l’oboè d’Albrecht Mayer i els directors Salvador Mas i Edmon Colomer, noms propis de la temporada.
L’Ajuntament de Tarragona, Joventuts Musicals i la pròpia orquestra, liderada per Tomàs Grau, repeteixen en tant que coproductors de la temporada simfònica.

En aquest sentit, la reconeguda soprano basca Ainhoa Artetaobrirà la temporada de l’OCM a Tarragona el dissabte 30 de setembre de 2017 amb un concert que inclourà la interpretació dels Vier letzte Lieder (Quatre últimes cançons) de Richard Strauss, sota la direcció de Tomàs Grau. El concert es completarà, a la segona part, amb la interpretació per part de l’Orquestra de la Simfonia núm. 2, op. 61 de Robert Schumann.
 
Aquest concert, de caràcter extraordinari i no inclòs en els Packs Simfònics ni en el bescanvi de Joventuts Musicals de Tarragona, té un preu únic de 35€ (entrada general) i un preu especial de 28€ per als socis de Joventuts Musicals de Tarragona i per als abonats a la temporada dels teatres de la ciutat. Igualment els majors de 65 anys poden accedir a les entrades a un preu de 30€ i els menors de 25 anys, a 20€. Les entrades per al concert d’Ainhoa Arteta i l’Orquestra Simfònica Camera Musicae es posaran a la venda el proper 12 de juliol, a les 12 h.

Preus:
Grups:  
10 – 20 persones, 15% de descompte
21- 25 persones, 20% de descompte
+ de 26 persones, 25% de descompte
 
Majors de 65 anys: 
18€ (preu únic)
 
Menors de 25 anys: 
12€ (preu únic)
 
Properament més informació sobre el període de venda d’entrades i abonaments a través del lloc web de Tarragona Cultura www.teatres.tarragona.cat
 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance