circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cinc nits de música i vi al claustre del Carme :: Valls

Circdelacultura

dimecres 28 de juny de 2017

S?lvia Tom?s Trio

Mas Miquel donarà el tret de sortida de la programació del Juliol Circense amb tres espectacles de circ
El territori creatiu vallenc serà representat per tres espectacles: Tandarica Circus, Sílvia Tomàs Trio i Cor Èulia

El claustre del Convent del Carme i l'Auditori de Mas Miquel tornaran a ser per tercer any consecutiu els escenaris per als espectacles estiuencs a Valls, entre l’11 i el 21 de juliol. El maridatge de la música i el vi protagonitzarà cinc nits al claustre del Carme, mentre que les arts circenses conduiran els espectadors a l'Auditori de Mas Miquel durant tres vespres més. Pràcticament la totalitat de les activitats són gratuïtes i s'inicien a les 10 de la nit. El Consell Regulador de la DO Tarragona, el Gran Teatre del Liceu, la Companyia Passabarret, la Setmana Cantant de Tarragona i l'Ajuntament de Valls han vertebrat aquesta programació de les nits d'estiu a Valls durant el mes de juliol. 
Enguany els espectacles de circ seran els encarregats de donar el tret de sortida de la programació amb tres propostes fresques, de qualitat i adreçades a un públic ampli, inclòs el familiar, que tindran lloc els dies 11, 12 i 13 de juliol.
La companyia Passabarret oferirà l’espectacle ‘Tandarica Circus’, dimarts 11 de juliol. 
Des de Màlaga arribarà dimecres 12 de juliol El Capitán Maravilla i el seu espectacle ‘El sorprenent Dave Wonderthing’, que ens permetrà endinsar-nos en el món de la màgia i l’escapisme a través d’aquest peculiar artista de l’impossible i l’humor.
Tancarà el cicle de circ dijous 13 de juliol la companyia: Hermanos Infoncundibles amb ‘Qué raro... ¿verdad?, una nit on grans i petits s’ho passaran d’allò més bé presenciant com aquests dos actors interpreten Beethoven tot fent acrobàcies
Música i vi al peu del campanar
La veu femenina esdevindrà enguany la protagonista absoluta del cicle de concerts ‘enVIu. Música i vi al Claustre del Carme’ que es maridaran amb els vins de la DO Tarragona, ja que cada nit els assistents podran gaudir d'un concert al peu del campanar del Carme i en finalitzar els participants podran departir amb els artistes mentre fan un tast dels vins dels cellers d’aquesta històrica denominació d’origen amb seu a Valls. 
La pianista i compositora Clara Peya presentarà l’espectacle ‘Oceanes’ en format trio la nit del dilluns 17 de juliol, un concert que serveix per homenatjar les dones a través de l’aigua. L’endemà, dimarts 18 de juliol, Valls acollirà les veus del Cor Jove de Zurich, en un concert que s’emmarca dins la Setmana Cantant que pivota al voltant de la ciutat de Tarragona i que permetrà escoltar les veus d’aquest cor suïs format per noies de 15 a 25 anys amb gran talent i una gran formació musical. 
També amb el segell Territori creatiu Vallenc arribarà dimecres 19 de juliol Sílvia Tomàs Trio  amb un repertori que despulla vivències, emocions i reflexions que qüestionen, pregunten i responen al mateix temps. Dijous 10 de juliol Di-Vins presenta, en horari especial de les 20.30 h, una sessió de música i maridatge amb el Cor Èulia de Valls  dirigit per Mireia Besora i un tast de la DO Tarragona dirigit per l’enòloga Elisa Ribé. L’espectacle d’aquest cor de 14 veus femenines el forma un recull de poemes que descriu paisatges musicats per diferents compositors que es combinaran a la perfecció amb els vins produïts per diferents cellers de l’Alt Camp. L’entrada per aquest concert serà de 5 euros.
La programació de les nits d’estiu al Convent del Carme finalitzarà divendres 21 de juliol amb una sessió del Liceu a la Fresca, que permetrà seguir la retransmissió en directe de l'òpera Il Trovadore, de Giuseppe Verdi, escenificada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i que és un dels títols més populars d’aquest gènere líric. Xarxa de Cultura inverteix 15.000 € en aquests espectacles.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance