circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La rumba serà la protagonista dissabte a la platja d'Altafulla

Circdelacultura

dijous 6 de juliol de 2017

Foto: Towntobe

Arriba el festival After Beach Rumbero, que organitza el col·lectiu Towntobe. L’entrada és lliure, i comptarà amb una batucada de “Batucats del Bolet”, els grups “Los Xatus”, amb Sergi de Vergüenza Ajena, i “Bananna Beach” Tropical Rumba Catalana. També hi hauran “food trucks”.
L’esdeveniment, que es desenvoluparà al Parc Voramar, de 18 a 00h de la nit, aproparà la música en directe en aquest punt de la primera línia de mar del barri marítim. L’entrada és lliure, i comptarà amb una batucada, amb el grup reusenc “Batucats del Bolet”, a les 19h; i dos grups de rumba catalana: “Los Xatus”, amb el cantant Sergi, del popular grup Vergüenza Ajena, a les 20h; i la banda gironina “Bananna Beach” Tropical Rumba Catalana, que actuaran a les 22h. 
La mostra també comptarà amb “food trucks”, que serviran menjar ràpid al mateix parc. Towntobe és un col·lectiu de joves d’Altafulla que té l’objectiu d’incrementar l’oferta d’oci per la gent jove i atreure persones d’altres localitats veïnes. L’any passat ja van organitzar un altre esdeveniment similar a la gespa del Castell d’Altafulla i va ser tot un èxit de participació. La recaptació que obtenen d’aquestes esdeveniments els destinen a futures festes que organitzen a Altafulla.

Consulta aquí tota la programació d'estiu d'Altafulla.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance