circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Paula Valls i la música negra arriben al festival Sota La Palmera de TGN

Circdelacultura

dimarts 18 de juliol de 2017

Una imatge de la cantant osonenca Paula Valls. Foto: Ajuntament de Tarragona

El proper divendres 21 de juliol a les 22h, el Festival Sota la Palmera acull dues veus molt joves de qualitat: Paula Valls i Irene Acústic. Paula Valls, nova perla de les veus femenines del moment arriba per primera vegada a Tarragona presentant nou àlbum Black and White. Paula Valls impregnarà d’emoció i música avellotada l’escenari Sota La Palmera en un concert gratuït.

Amb tan sols 18 anys, l'osonenca compta amb una veu prodigiosa i amb una facilitat innata per a composar i interpretar. Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de AmyWinehouse. Valls compagina els seus estudis amb continuar la seva formació musical a Escoles de Vic i Manlleu i formadors particulars.

Acaba de gravar el seu nou disc Black andWhite, un impressionant treball que sona a la més autèntica música negra amb tonalitats més actuals, que inclou temes propis amb lletra i música composada per Paula Valls i arranjaments de Guillem Soler. La descoberta de la seva veu ha fet que hagi estat convidada a ser, conjuntament amb Ramon Mirabet, la veu de l’espot televisiu La Marató de TV3 2016, i que es desperti l’interès dels principals festivals de música a convidar-la en la temporada 2017.

Més informació: www.paulavalls.com i www.facebook.com/paulavallsmusic

Irene Acústic, també en concert 

Irene Acústic arriba disposada a mostrar la seva tendresa i a exposar algunes de les seves cançons. Una de les flamants protagonistes del darrer Sansacústic 2016, emergeix ara amb una proposta sòlida i actual.

El dissabte 22, The Oldians i DJ Great Alice

L'endemà, el dissabte 22, a partir de les 22h, arriba el torn de la banda de BCN "The Oldians", que presentaran "Out of the blue", el seu cinquè àlbum d’estudi. Es tracta d'un doble LP carregat amb 16 noves joies que deixen clar perquè els catalans són referència mundial en la cruïlla entre la tradició jamaicana i el jazz. Liderats pel guitarrista, compositor i productor Javier ‘Sir J’ García, el prolífic septet despatxa en aquesta nove entrega una demostració XL del seu bon saber fer ‘oldie’ i ‘jazzie’ tant pel que fa a peces instrumentals com a l’apartat vocal, que mereix un punt i apart amb la incorporació de la cantant afro-americana Saphie Wells, qui va inaugurar la passada edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona.

La calidesa de la veu de Saphie Wells porta les composicions de la banda, influenciades per Ernest Ranglin, TheSkatalites i RolandoAlphonso, a un nou nivell, amb interpretacions rodones que broda en rocksteady i reggaes rotunds. A més, Saphie no es fa petita a l’hora d’abordar ritmes sincopats amb bpms pujats de to i s’apodera dels beats ska que TheOldians li serveixen.  

Més informació: www.facebook.com/theoldians i saphiewells.com

DJ Great Alice (TGN) 

GreatAlice és com li diuen a l’Alícia Gran quan es posa a girar vinils. Nascuda a Tarragona, adora els ritmes jamaicans des de ben jove i compra vinils a les fires del col·leccionista i botigues conegudes d’arreu. La seva trajectòria musical va començar amb l’ska i el rocksteady i actualment està enamorada de l’early reggae i el northern soul. Ha punxat en diferents sales de Barcelona,  com el Rudeclub (festes que es feien fa uns anys a la mítica sala Rocksound de Poble Nou), a la Sala Resistència de l’Hospitalet, al Bella Bèstia del barri de Gràcia i altres bars i sales de la ciutat. A Tarragona organitza festes al Groove Bar mensualment juntament amb els companys de Ganjanights, col·lectiu del qual en forma part des de 2006. L'actuació de DJ Great Alice compta amb la col·laborarió del Club Vinil Tarragona.

La Palmera, un aparador per exhibir i promocionar joves creadors

El Festival Sota La Palmera és una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als i les joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada arreu del país i del panorama internacional. En el marc del programa Cultura de Carrer es promouen actes i espectacles culturals on la presència i l’autoria jove hi són garantides. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance