circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Participa en els Premis de Cultura Vila de Torredembarra

Circdelacultura

divendres 28 de juliol de 2017

Foto: Ajuntament de Torredembarra

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra manté oberta la convocatòria per a la dinovena edició dels Premis Cultura Vila de Torredembarra. És el segon any que una part dels guardons té convocatòria anual (el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer ja està convocat ) i una altra biennal (els literaris en anys senars i els d’arts plàstiques en anys parells). D’acord amb això, enguany correspon la convocatòria dels següents premis:
- V Contes Infantils Il·lustrats “Llegir per Créixer”
- XI Teatre Bambolina
- XIII Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet
- XIX Poesia Pere Badia
- XX Isabel de Villena
- XXX Premi de Periodisme Mañé i Flaquer (Comunicació Local i Periodisme Turístic).
Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.torredembarra.cat), i al web i a l'app del Circdelacultura.
 
Premis de Periodisme Mañé i Flaquer
D'altra banda, també es manté oberta la convocatòria per als Premis de Periodisme Mañé i Flaquer. És la convocatòria amb més prestigi dels Premis Vila de Torredembarra, i que està patrocinada per Repsol. Des de l’any 2001, la convocatòria presenta dos apartats a concurs, un per a periodisme turístic i un altre de comunicació local per a treballs que difonguin informació de Torredembarra.
Les principals novetats són la celebració de la trentena edició del Premi. En aquest sentit, se celebraran activitats paral·leles coincidint amb la gala de lliurament de premis a la tardor, amb la invitació de persones implicades en aquestes trenta convocatòries. 

Les categories dels premi són de comunicació local i de periodisme turístic. La dotació de la primera categoria és de 2.000 euros, mentre que de la segona és de 6.000. El guanyador/a podrà col·laborar amb l’Ajuntament elaborant un contingut informatiu per a la difusió del municipi de Torredembarra.

Podran participar-hi articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2016 i el 31 d’agost de 2017. El termini de presentació de treballs és el 30 de setembre de 2017. Podeu consultar les bases del premi al web de l'Ajuntament de Torredembarra.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance