circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Música als Jardins del Museu Pau Casals

Circdelacultura

dimarts 1 d'agost de 2017

M?sica als Jardins. Foto: Museu Pau Casals

Aquest dissabte 5 d'agost comença una nova edició del Festival Jove, enguany rebatejat amb el nom de cicle de “Música als Jardins”, que el Museu Pau Casals organitza amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves intèrprets de mostrar el seu talent en un lloc tant simbòlic i especial com els jardins del Museu, al mateix lloc on Pau Casals organitzava també petits concerts.

Aquest any, la formació escollida pel primer concert és el grup Kebyart Ensemble, un quartet de saxos creat l’any 2014 a l’ESMUC, inicialment guiats per Nacho Gascón i que també han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i Ensemble Squillante.

Són els actuals guanyadors del cicle “El Primer Palau” que ofereix a joves intèrprets l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. Aquest any també han estat guardonats amb el prestigiós Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música i l’any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España. Anteriorment van rebre el primer premi al X Concurs Internacional de Música de cambra Higini Anglès.

El concert serà aquest dissabte dia 5 d’agost a les 19:30h. als jardins del Museu Pau Casals. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Així mateix, les activitats d’estiu del Museu Pau Casals continuen la propera setmana amb una visita teatralitzada el divendres dia 11 d’agost a les 20h i el segon concert del cicle de “Música als jardins” amb el grup Vèrtex dissabte dia 12 d’agost a les 19:30h. Per la visita teatralitzada, les places són limitades i cal fer reserva prèvia via mail a museu@paucasals.org o trucant al 977684276

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance