circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Dels fòssils al món Burgès

Circdelacultura

dimarts 8 d'agost de 2017

Ca Batist?

Durant tot els dissabte del mes d’agost de 12 a 13 h el Museu d’Alcover organitza interessants visites guiades i una engrescadora activitat per infants.
L’objectiu és complementar la fantàstica excursió a la vall del riu Glorieta (Niu de l’Àliga) i conèixer plegats i de forma divertida la nostra vila i uns dels seus tresors més importants: els fòssils marins del Triàsic perfectament conservats de fa 240 milions d’anys, quan la vall esta submergida sota un antic mar tropical, i la casa burgesa coneguda com a ca Batistó, on de manera interactiva i amb tot detall se t’expliquen els orígens de la modernitat de la mà d’una família benestant.
En aquesta visita guiada hi descobriràs un món que mai havies imaginat, un valuós patrimoni que la vall, com si es tractés d’un llibre obert avui ens explica amb els seus racons, estrats i colors. Mentre que ca Batistó, et transportarà fent un flash back en el temps a algunes escenes, records i imatges de com  vivia una família burgesia a tombant dels segles XIX al XX. Dues exposicions impressionants!
A més a més, si veniu acompanyats de nens i nenes la visita us encantarà perquè podreu fer una activitat que consisteix en realitzar una rèplica de fòssil amb guix per endur-vos a casa i pintar, així com també conèixer la increïble història del nostre entranyable protagonista: El Peix Pedra.
En visitar el Niu de l’Àguila amb el tiquet del pàrquing de Mas de Forès a més de gaudir dels serveis prestats podreu tenir l’entrada lliure gratuïta al Museu d’Alcover dins de l’horari d’obertura d’aquest.
Dilluns - Tancat
De dimarts a divendres – De 10h a 14h.
Dissabtes – De 11h a 14h i de 16h a 18h.
Diumenges i festius – De 11h a 14h.
(TANCAT: 1 i 6 de gener, Divendres Sant, 24 de juny, 25 i 26 de desembre)
Podeu informar-vos consultant el nostre web www.museualcover.cat, trucant al 977 84 64 52 o enviant un correu electrònic a museualcover@alcover.cat. Aquestes visites guiades tenen un cost especial: 4 euros pels adults i 2 euros pels menors de 16 anys. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance