circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El nucli deshabitat de Castelló s'omplirà de vida

Circdelacultura

dijous 17 d'agost de 2017

Foto: Rafael L?pez-Monn?

El 18 d’agost, la Nit de Latin Jazz
El divendres 18 d’agost, un dia abans de la XIV Rústic, la Masia de Castelló acollirà la Nit de Latin Jazz. En el marc d’aquest acte cultural, hi actuaran, a partir de les 22h,  el pianista i compositor Jordi Barceló, fill de Vandellòs; el guitarrista Manuel Alonso i el percussionista Pablo Gómez.
A més, s’hi recuperarà la cançó “Castelló de Montaña”, que serà interpretada pel seu autor, Enric Farnós, “el Nelo de l’Hospitalet de l’Infant”, acompanyat per un conjunt de veus corals i per Jordi Barceló al piano. Aquesta és una cançó dels anys quaranta, molt recordada pels veïns, perquè es cantava a les festes i emissores de ràdio d’aleshores.
Els diners recaptats amb les entrades (que tenen un preu de 6 euros; o de 10 euros, en el cas dels abonaments per la Nit de Latin Jazz i la Rústic Festa) es destinaran a la rehabilitació de la casa de Cal Santo de Castelló.
Com la Rústic Festa, aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Masia de Castelló, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i la col·laboració de diverses entitats i empreses locals.
 
El dissabte 19 d'agost, la XIV Rústic Festa
Castelló, un nucli gairebé deshabitat del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, tindrà lloc la catorzena edició de la Rústic Festa. L'Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que organitza aquest esdeveniment amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la col·laboració de diferents entitats i empreses locals, ha programat per aquest dia diverses activitats, adreçades al públic familiar.
Aquests actes començaran a les sis de la tarda i duraran fins a la matinada. Per als més petits, hi haurà jocs tradicionals, espectacles infantils i tallers (de pintar cares, de fer cistells i bosses d’olor, de passejar amb poni). També en horari infantil, de tarda-vespre, s’oferirà la Trobada d’ acordionistes infantils.
I a la nit, més de cara al públic adult, hi ha previst el tradicional sopar a la fresca, la Trobada d'Acordionistes, amb la participació d’Acordionistes del Pirineu; el concert del grup de “folkcalentó” Roba Estesa;  l’actuació del DJ Ceba i zona chillout amb cocteleria.
Les entrades tenen un preu de 8 euros per als adults; i 3 euros per als infants de 6 a 14 anys (per als menors de 6 anys l’entrada és gratuïta). Si es compren de manera anticipada (a través del web www.masiacastello.cat), 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance