circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Circ Històric Raluy torna a Tarragona

Circdelacultura

3 de setembre de 2017

Circ Raluy. Foto: Josep Janer

El Circ Històric Raluy torna a la ciutat de Tarragona després de tres anys d’absència per presentar 13 funcions de Fortius, un nou espectacle amb 20 artistes de cinc nacionalitats que els últims tres mesos ha fet una gira per la Costa Daurada. La popular companyia, que s’instal·larà durant 11 dies amb tots els seus carruatges antics al cèntric Parc de la Ciutat de Tarragona, actuarà dins el programa oficial de les festes de Santa Tecla durant 9 dies, entre el 14 i el 24 de setembre. 

L’espectacle està pensat per agradar a tota la família i inclou números de primer nivell mundial que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus. Una de les grans estrelles de l’espectacle és l’artista Val de Fun (Valeriy Serebryakov), un pallasso rus que durant la temporada del circ a Tarragona presentarà tres entrades còmiques. L’artista ha actuat en importants circs de Rússia i els Estats Units i als festivals internacionals de Circ de Montecarlo (2009) i de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel (2010). Els espectadors també podran veure el número d’icaris (acrobàcies) de les germanes Jillian i Kimberley Giribaldi Raluy abans que la parella viatgi a França per formar part de l’espectacle Exploit, la nova producció del prestigiós Cirque d’Hiver de París. Durant l’espectacle, presentat per Carlos Raluy, es podran veure molts altres números: equilibrisme i contorsió (Quincy Azzario), cintes aèries (Loretta i Daniel), L’home fort (Artur Robin), acrobàcies mà a mà (Zoltan & Gergley), pallassos (Globó i Fancis Raluy ‘Bilin’), malabars (William Giribaldi) i hula-hoops (Rosa Raluy)

L’espectacle, que recupera el mític personatge de l’home fort, inclou també un renovat final que està sorprenent al públic per la seva emotivitat. El circ farà dues funcions tots els dissabtes (17.30 i 20.00 hores) i diumenges (12.15 i 17.00) i una única funció el dimecres, dijous i divendres (19.00) excepte el debut que serà dijous dia 14 de setembre a les 20.00 hores. 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance