circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El cicle de tardor portarà vuit concerts a la Cripta de l'Ermita de Cambrils

Circdelacultura

dimecres 6 de setembre de 2017

Maria Parra. Foto: www.cambrils.cat

El cicle de tardor de la Cripta de l’Ermita arriba amb un programa de vuit concerts que s’encetarà diumenge, 10 de setembre, amb la violinista cambrilenca Jennifer Panebianco. La jove prodigi, que amb només 12 anys ja acumula nombroses distincions, actuarà acompanyada per la guitarra del seu pare Alfredo Panebianco.  

El programa continua diumenge 17 de setembre amb el concert Sons d’Àfrica, ofert per la Coral Verge del Camí per segona vegada, donat l’èxit obtingut a l’última edició del cicle de concerts de primavera de la Cripta.

El mes d’octubre porta tres actuacions a la Cripta. El dia 7 la Coral Verge del Camí proposa l’Orfeó Laudate,  amb un programa que inclou l’ Stabat Mater de J.G. Rheinberger i Missa en Re Major d’Antonín Dvo?ák.
El 22 d’octubre Lluis Capdevila & Petros Klampanis presentaran Diàspora, el seu àlbum de debut en el món del jazz, en el marc de la novena edició del Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, organitzat per Cambrils la Mar de Jazz.
Per tancar les actuacions dels mes d’octubre, el departament de Cultura  ha programat el concert de piano de Maria Parra, amb Mouvement que inclou obres de Debussy, Granados i de Manuel de Falla.
El dia 12 de novembre, Cambrils la Mar de Jazz oferirà el concert de cloenda de la 9a Mostra internacional de Jazz i Blues de Cambrils amb l’actuació de Natsuko Sugao Grup, trompetista japonesa que presenta el seu nou treball La danza de una luz.
El diumenge 26 de novembre podrem gaudir del sextet vocal White Heaven Vocal Grup,  una formació de gran qualitat i una posada en escena molt cuidada, amb un repertori que va des del gospel, swing, bossa-nova, cançó en català, entre altres.
I per seguir amb les tradicions, el 17 de desembre es portarà a terme el concert de Nadal que la Coral Verge del Camí junt amb els Cor infantil de la Coral Verge del Camí ofereix des de la seva fundació l’any 1968 a tot els cambrilencs per iniciar les festes nadalenques amb música, tradició i alegria.

El cicle de concerts està organitzat per l’Associació Coral Verge del Camí i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, que des del 2008 programen dos cicles anuals, el de tardor i el de primavera.
Tots els concerts són a les19:30h.
Els preu de l’entrada és d’entre 5 i 7 euros.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance