circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Andrea Motis, Pepa Plana i Big Bouncers encapçalen la tardor Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dimecres 6 de setembre de 2017

Pepa Plana. Foto: Pepa Plana

El Convent les Arts d'Alcover presenta la nova temporada d'arts escèniques de tardor amb una dotzena de propostes de música, teatre i dansa que tindran lloc del 30 de setmebre al 17 de desembre.
Música
La música té una forta presència i serà l'encarregada d'obrir i tancar la temporada. El primer dels concerts anirà a càrrec del Cor Sant Esteve de Vilaseca amb l'espectacle Fabulae (30 setembre)
La següent proposta ens arriba de la mà del Tarakon Duo amb una proposta de violí i percussió que comptarà amb l'estrena de l'obra Desmemòries de la compositora tarragonina Marian Márquez. (29 octubre)
Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro tancarà les propostes musicals amb la presentació del seu treball més personal Emotional Dance, on la interpretació vocal de Motis es converteix la protagonista escènica. (17 desembre)
Teatre
En l'apartat teatral s'inclou la proposta de titelles italiana l'Opera dei Pupi que forma part del Festival GUANT i que portarà a Alcover un espectacle catalogat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO (12 novembre)
El cap de setmana següent serà el tron de la dansa a càrrec de la Cia. Big Bouncers qui relaitzarà un espectacle de moviment, paraula i espai, un site specific del Convent de les Arts. Aquest està inclòs en el programa Fem Dansa de difusió de les arts en moviment. (19 novembre)
Per altra banda, la internacional pallassa vallenca Pepa Plana arribarà al Convent amb l'espectacle Paradís Pintat per posar-nos un mirall davant nostre i fer-nos reflexionar sobre la immigració (3 desembre)
Festa Major
En la nova programació de tardor s'inclouen també alguns actes de la FESTA MAJOR d'Alcover. La jove promesa mallorquina Victòria Quingles ens presenta el seu treball debut Neredduna, una proposta on la quotidianitat i les reflexions més profundes es donen la mà d'una forma especial, fresca i magistral en un repertori de canço europea  matisos mediterranis (12 octubre)
La següent proposta ens portarà el jazz, swing i blues més autèntics de la mà d'una de les formacions amb més reconeixement del panorama català; estem parlant de Txell Sust i August Tharrats Trio amb Jazz Nature (14 octubre)
L'espectacle de teatre Els homes són de Mart i les dones de Venus amb l'actor Jordi Díaz portarà la comèdia del món de la parella sobre l'escenari del Convent (15 octubre)
Alcover acull de nou per la festa Major, l'itinerari de dansa Arts en moviment amb les propostes Phantôme del reusenc Pablo Molina, un solo de contorsió i precisió amb un objecte; Amortal Combat de la Cia. Los Moñekos, una apassionant lluita de relacions humanes; i Topa de Kukai Dantza i Brodas Bros, una combinació de dansa tradicional basca i hip hop. Tots tindran lloc el 16 d'octubre.
El Convent de les Arts continua apostant per espectacles de proximitat amb segell KM0. Aquesta temporada el Convent segueix amb les entrades a 5€ per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectcales també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis.
L'escola de l'espectador, aquest complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la programació estable d’arts escèniques continuarà amb xerrades, tallers i col·loquis post-funció.
Pel que fa  als abonaments es compta amb el de Música, Petits i grans, Teatre i General. Les entrades dels abonaments i dels espectacles individualses es posaran a la venda el proper dimarts 12 de setembre. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance