circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El món de cultura se suma a la vaga general

Circdelacultura

dilluns 2 d'octubre de 2017

Diversos actes culturals programats per aquest dimarts, 3 d'octubre, s'han ajornat amb motiu de la vaga general que han convocat diferents organitzacions socials i com a mostra de rebuig als actes violents viscuts durant aquest diumenge en el transcurs del referèndum a Catalunya. Els actes ajornats són els següents:

Jornades sobre arquitectura a Reus: «Perspectives de l’arquitectura i el disseny català», a les 17:00 h al Teatre Bartrina i al Teatre Fortuny, visites guiades. A les 19:00 h al Centre de Lectura, taules rodones sobre arquitectura.
Exposició del 1r concurs dels dibuixos sobre l’obra d’Antoni Gaudí i per la Pau, a la Sala Quatre del Museu de la Plaça de la Llibertat a les 18:00 h.
Exposició dels treballs de l’ETSA, a la Biblioteca Xavier Amorós a les 19h.

El Rei Lear, a Reus
Pel que fa a l'espectacle "El Rei Lear", inclòs dins el Cicle Grans Mestres i que s'havia de representar al Teatre Fortuny aquest dimarts 3 d'octubre, ha quedat ajornat fins al dia 24 d'octubre a les 21:00 h. Les persones que hagin adquirit localitats d'aquest espectacle podran accedir al teatre amb la mateixa entrada. Al mateix temps, si algú vol retornar la localitat pot fer-ho a la taquilla del teatre de dilluns a divendres d'11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h.

Psicosi a les 4.48,a Reus
D'altra banda, l'espectacle “Psicosi a les 4.48”, que s'havia de representar aquest diumenge a la tarda al Teatre Bartrina, es va ajornar i s'està treballant en una nova data, probablement ja dins l'any 2018 a causa dels compromisos previs de la companyia teatral. Els espectadors que havien adquirit ja entrades i desitgin el retorn de l'import o disposar de més informació poden adreçar-se al teatre (telèfon 977010658, correu info@teatrebartrina.cat i a les taquilles de dimarts a divendres, de 18:00 a 20:00 h).

La Capital de Cultura Catalana se suma als ajornaments 
Com a projecte de país, la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 manifesta el seu suport a la suspensió aquest dimarts dia 3 de tots els actes culturals de la ciutat de Reus en senyal de rebuig a les accions violentes que el govern espanyol va ordenar dur a terme a Catalunya durant la jornada de l’1 d’octubre.

El Museu Nacional Aqueològic de Tarragona
El MNAT s'adhereix a l'aturada general amb motiu de la repressió ocurreguda l'1 d'octubre contra els ciutadans que volien exercir el seu dret a vot. Per tant totes les seus del MNAT romandran tancades el proper dimarts 3 d'octubre.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance