circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Quartet Gerhard, a l'Auditori Josep Carreras

Circdelacultura

dimecres 4 d'octubre de 2017

La programació a l'Auditori Josep Carreras començarà el proper divendres 6 d'octubre a les 21.00 h amb el concert del Quartet Gerhard interpretarà el concert "Creuar la línia" i  finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l'Orquestra Händel.

Enguany, la Gala de Cant a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia serà el 17 de novembre i tindrà com a protagonista la gran veu de cante flamenc, Estrella Morente. Acompanyada de guitarres, palmes, cors i percussió, Morente barrejarà les influències antigues de la música popular de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc del nou mil·lenni. 

El president de la Fundació, Josep M. Pujals, ha recordat que la protagonista de la gala, Estrella Morente, omple teatres allà on va i és del gust d’un gran públic. A més també s’ha destacat, que molts dels concerts començaran a les 21.00 h, mitja hora abans que els concerts de les anteriors temporades. Per la seva banda Josep F. Solórzano, ha destacat la col·laboració amb l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana, que ens portarà el concert de l’Ensamble Spirituosi, d’origen dominicà, el proper 12 d’octubre. Xavier Pastrana ha fet referència al concert de l’Ensemble O Vos Omnes, d’arrel vila-secana i del qual ell en serà el director, i que captivarà els assistents amb dos oratoris: un de Carissimi i un altre del seu alumne Charpentier. Aquest concert tindrà lloc el 3 de novembre sota el títol “Lauda dramàtica”.
La temporada de tardor de l’AJC contempla concerts de cambra i solistes amb el Quartet Gerhard, l’Ensamble Spirituosi i Musica Alchemica; concerts corals amb l’Ensemble O Vos Omnes i el Concert de Sant Esteve; de jazz amb Stefano Palatchi i la Sant Andreu Jazz Band; orquestrals amb l’Ensemble Vila-seca i l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre i de cante amb Estrella Morente, protagonitzant la Gala Benèfica. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance