circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tot a punt per a Esquiades SnowFun a Reus

Circdelacultura

dissabte 4 de novembre de 2017

Queda poc més d'una setmana per a la inauguració d'un dels esdeveniments més innovadors al sector de l'esquí i el turisme, Esquiades SnowFun, la primera fira de neu que reunirà les principals estacions d'esquí de la península, esportistes d'elit i més de 30 expositors

El compte enrere ha començat. Queda poc més d'una setmana perquè la primera fira de neu experiencial, Esquiades SnowFun, es faci realitat. I ho farà de la millor forma possible: inaugurant la temporada d'esquí 2017/2018. L'esdeveniment, enfocat principalment a l'experiència del públic, serà “un espai dinàmic i atractiu tant per a esquiadors com per a aquelles persones que, sense ser-ho, senten curiositat pel món de la neu”, avança Esquiades.com, el portal de viatges especialitzat en esquí i esports d'aventura, que organitza la fira al costat de firaReus.

Una fira basada en les experiències

Experiencial, dinàmica i interactiva. Així serà Esquiades SnowFun: s'allunyarà del concepte tradicional de fira d'exposició per fer partíceps els assistents, que podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats, conferències i tallers, sempre de manera pràctica, però amb un denominador comú: el món de l'esquí.

D'aquesta manera, l'esdeveniment comptarà amb 5 àrees temàtiques: SnowTech, SnowActivities, SnowCook, SnowExpo i SnowTalks. A l'espai SnowTech es podrà gaudir del simulador d'esquí més innovador del mercat, de videojocs de neu i ulleres de realitat virtual que traslladaran els clients a algunes de les principals estacions d'esquí. Tampoc faltarà la pista d'esquí infinita, un invent idoni per a tots els que es vulguin iniciar en aquest esport, i que provoca la sensació d'estar practicant esquí enmig de la muntanya.

A l'àrea més lúdica, SnowActivities, la fira posarà a l'abast del públic activitats relacionades amb la muntanya i l'esquí: trineus empesos per autèntics huskys siberians, encerat d'esquís gratuït i pista de patinatge sobre gel. Per als més petits (i no tan petits), hi haurà un circuit de karts, tir amb arc, pushbikes, inflables i diversos tallers de manualitats. Per la seva part, el balneari Caldea oferirà massatges gratuïts als assistents.

Cares conegudes i joves promeses de l'esquí

A la seva inauguració, Esquiades SnowFun comptarà amb la presència de Toni Real, director i presentador durant més de 30 anys del programa Temps de neu, de TV3. També hi serà la periodista esportiva Danae Boronat, conductora del programa Xtra, previ als partits de futbol que emet la cadena Bein Sports. A més, confessa ser una “esquiadora empedernida”. També ens acompanyarà Alfred Rodríguez Picó, el que va ser durant molts anys l'home del temps a Catalunya. D'altra banda, l'humorista tarragoní Javi Sancho, també esportista i apassionat de la neu, que aportarà el toc més còmic a la jornada de diumenge, amb un monòleg a les 19:00 hores.

Paral·lelament, esportistes d'elit i joves promeses de l'esquí i el snowboard visitaran Esquiades SnowFun sota el paraigua de El Dorado Freeride (FDF), la principal competició freeride dels Pirineus i la més important del sud d'Europa. Les atletes en qüestió són la reusenca Nuria Castan, promesa del snowboard i competidora al Freeride World Qualife (FWQ) i l'andorrana Lorelei Torres, corredora de l'Equip Nacional d'Esquí Alpí de la Federació Andorrana d'Esquí.

Les estacions que assisteixen a l'esdeveniment acullen més del 80% d'esquiadors de la península

A Esquiades SnowFun se citaran les principals estacions d'esquí de la península, que presentaran les seves novetats de cara a la imminent temporada d'hivern. Grandvalira, Vallnord, les del Grupo Aramón, Boí Taüll, Baqueira Beret, Sierra Nevada, Port Ainé, Candanchú i Tavascan són algunes de les més rellevants. Convé destacar que el conjunt d'estacions que assistirà a l'esdeveniment va acollir més del 80% d'esquiadors totals de la península durant la campanya de neu de 2016/2017.

En aquesta línia, Nevasport oferirà una selecció de seqüències de pel·lícules dels últims 100 anys, a les quals l'esquí és el protagonista. Finalment, a l'àrea SnowTalks tindrà lloc tota una sèrie de conferències liderades per experts en el sector de la neu, com Xavi Salinas (esquí de muntanya), Enric Bonvehí (free style) i el reconegut esquiador Rober Puente, entre d'altres.

Gastronomia de muntanya, animació i sortejos

En l'àmbit gastronòmic, SnowCook, l'estand d'Esquiades.com disposarà de showcooking, degustacions i una suculenta selecció de gastronomia de muntanya. D'altra banda, la zona exterior comptarà amb els clàssics foodtrucks.

A tot això s'ha de sumar la presència de Marchica, l'exitós local d'après-ski situat al domini esquiable d'Aramón, així com la d'Abarset, establiment d'après-ski referent a Andorra. De forma paral·lela, el dissabte 11, de 17:00 a 20:00 h, Ràdio Flaixbac retransmetrà en directe el programa musical La llista, amb Didac Tomàs. Tampoc faltaran els sortejos: caps de setmana a la neu, material d'esquí de marques referents al sector i tota una sèrie de sorpreses que faran d'Esquiades SnowFun l'esdeveniment de l'esquí de l'any.

Les entrades, ja a la venda i des de 3 euros

La cita per als amants de la neu se celebrarà l'11 i 12 de novembre, al centre de fires i convencions de Reus (firaReus). Les entrades anticipades ja han sortit a la venda i es poden adquirir pel mòdic preu de 3 euros. A taquilla, tindran un cost de 5 euros. Ja són disponibles al web oficial de l'esdeveniment, www.esquiades-snowfun.com, que també ofereix paquets d'allotjament a totes aquelles persones que vinguin des de lluny. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance