circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'univers Star Wars arriba a Tarragona

Circdelacultura

dijous 9 de novembre de 2017

Foto: Palau de Congressos de Tarragona

La primera convenció Starraco Wars arriba a la ciutat de Tarragona els dies 2 i 3 de desembre. Dues jornades dedicades exclusivament a la temàtica Star Wars per a tots els amants de la nissaga de la Guerra de les Galàxies. La convenció tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos i omplirà les instal·lacions amb activitats, exposicions, conferències i una ambientació que et transportarà a l’univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

També hi haurà desfilades de personatges de la nissaga R2-T4 (Tortosa), STAR PROPS (Barcelona), Amics de la Ciència Ficció (AACF), Nissaga Skywalker, Club OBI-WAN i Rebel Legion (València), Legió 501 (Zaragoza), Esquadró de Horuset (Alacant), Holored Estelar (Sevilla) i Guardianes de la Fuerza (Córdoba).

La Convenció Starraco Wars, organitzada per l' Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4, neix amb la intenció de convertir-se en una cita anual. Les dates s’han escollit de manera intencionada, per tal d’animar als seguidors de la nissaga Star Wars a ambientar-se davant la imminent estrena de l’episodi VIII, Star Wars Els últims Jedis, que veurà la llum el proper 15 de desembre, dues setmanes després de la gran trobada galàctica a Tarragona.

Els assistents podran fer-se fotos amb personatges de la nissaga en un photocall especial; un concurs de 'Cosplay' servirà perquè els amans d'Star Wars imitin el seu personatge preferit, i també hi haurà coreografies amb espases làser Atom Sabers i Spadawan Spadawan.

Amb voluntat benèfica

Starraco Wars neix amb un objectiu benèfic, ja que part de l’import de l’entrada serà donada a les Associacions Sanfilippo Barcelona i Cistinosi Espanya. Aconseguint un llaç solidari entre el públic assistent i les associacions escollides per aquesta primera edició.

Conferències

David Santana (actor STAR WARS a l’Episodi VII, Rogue One i Episodi VIII) ens explicarà la seva la seva experiència. Signatura d’autògrafs per 10€.

Miguel Blanes: presentació i xerrada sobre el seu llibre “La Guerra de las Galaxias: lo que el ojo no ve”.

Francisco Javier Millán: presentació i xerrada sobre el seu llibre “Galaxia Lucas: más allá de la Fuerza”.

Atom Sabers. Marc Aznar “Armas nobles para tiempos más civilizados”: las espadas làser en el universo Star Wars.

Horaris

Dissabte 2 de desembre la convenció Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda.

Diumenge 3 de desembre l’esdeveniment obrirà a les 10h i tancarà a les 19h.

Punts de venda i preus

Les entrades, que oscil·len entre els 5 euros i els 15 euros, es posaran a la venda de forma anticipada i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. Per internet a www.palautarragona.com. També es posarà punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona, Tortosa, Amposta i Valls, que vendran les entrades en horari feiner.








 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance