circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Banc dels aliments ultima els preparatius del gran recapte

Circdelacultura

dilluns 13 de novembre de 2017

Aquest matí s’ha presentat a Reus la 9a edició del Gran Recapte d’Aliments al Camp de Tarragona. El president de la Fundació Catalana de Bancs dels Aliments, Joan Vila i el secretari del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Antoni Garcia han explicat els detalls d’aquesta novena edició.

Vila ha volgut remarcar la necessitat de campanyes com el Gran Recapte, que pretenen recollir els aliments basics per arribar a la població més necessitada de les nostres comarques: “Els propers 1 i 2 de Desembre, a la província de Tarragona 4.000 voluntaris es distribuiran en més de 350 mercats i supermercats per recollir els aliments que la ciutadania aportarà”.

El president ha volgut recordar que els aliments més indicats per aportar són oli, llet i conserves de verdura, de peix i de carn.

Vila ha volgut recordar que a menys de tres setmanes del Gran Recapte encara falten voluntaris: “A les comarques de Tarragona necessitem molts voluntaris. Us demano que us feu voluntaris, en necessitem més de 4.000 i només se n’han inscrit 2.000. Dedicant només unes hores ajudareu a molta gent. Aquells qui vulgueu podeu apuntar-vos al web www.granrecapte.com o trucant al 977 75 74 44.

Garcia ha volgut explicar que durant el 2016 a les comarques de Tarragona el Banc dels Aliments va repartir més de 2.700.000 quilos a 24.000 bene ciaris, un total de 113 quilos per persona i any: “Un adult, per tenir una dieta equilibrada necessita uns 400 quilos l’any. Amb les nostres ajudes només podem arribar a cobrir el 28% de la necessitat. Per això seguirem realitzant campanyes com el Gran Recapte per poder posar el plat a taula dels que més ho necessiten”. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance