circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Refugiats, al Teatre Auditori del Morell

Circdelacultura

dilluns 20 de novembre de 2017

El Morell clou el Cicle de teatre de petit format amb ‘Refugiats'
Dissabte, a les 20 h, el Teatre Auditori acollirà l’obra representada pel Grup de teatre Tornavís de Tarragona, setena i darrera funció de la temporada teatral morellenca.

Des d'una prespectiva innovadora, arriba al Teatre Auditori del Morell ‘Refugiats’, l’obra del tarragoní Grup de teatre Tornavís que aborda la qüestió de la guerra d’una manera poc convencional.

Aquest espectacle ens mostra un escenari de conflicte clàssic, amb personatges tan imprescindibles i identificables com són un General genocida que extermina els seus opositors i qualsevol element discordant amb la seva “política”, una guerrilla que lluita per preservar els seus drets i una població civil que pateix el conflicte en les seves pròpies carns.

Però, a partir d’aquí, ‘Refugiats’ introdueix en l’espectacle teatral un element totalment nou: el paper determinant dels observadors, o espectadors del programa televisiu del mateix nom ‘Refugiats’.

Tot plegat configura un espectacle que arribarà al Teatre Auditori del Morell aquest proper dissabte 25 de novembre, a les 20 hores, i que servirà per tancar el Cicle de teatre de petit format que, des del passat mes de setembre, ha portat set funcions de diversos gèneres fins a l’escenari morellenc.

Aquesta darrera funció, com les anteriors, s’ofereix al públic amb uns preus molt assequibles: 3 euros l'entrada anticipada i 5 euros la venda a taquilla, a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance