circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils preparada per la Festa Major de la Immaculada

Circdelacultura

dimecres 22 de novembre de 2017

La Festa Major d’Hivern començarà el 26 de novembre amb el lliurament de Premis Vila de Cambrils i acabarà el 17 de desembre amb la commemoració del Setge. Els Premis Vila de Cambrils, l’encesa de l’enllumenat, les distincions honorífiques, el Seguici, la commemoració del Setge de Cambrils i els tallers oberts són alguns dels actes destacats
   
L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Festes, Lluís Abella, han presentat el programa de la Festa Major de la Immaculada de Cambrils, que se celebrarà del 26 de novembre al 17 de desembre. La Festa Major d’Hivern tancarà el calendari festiu de l’any amb actes per a tots els públics.
 
La programació s’iniciarà amb el lliurament del 7è Premi de Narrativa Vila de Cambrils Josep Lluís Savall, el 6è Premi de Poesia Vila de Cambrils, el 27è Premi de Fotografia Vila de Cambrils a la Sala de Plens de l’Ajuntament i la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades al Premi de Fotografia.
 
El divendres 1 de desembre tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat de Nadal. L’acte inclourà cantada de Nadales amb la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música de Cambrils i la Coral Infantil Verge del Camí i l’espectacle familiar “Gresca Nadalenca” amb el grup DPARRANDA.
 
El dia 8 de desembre, diada de la Festa Major, després de la missa, hi haurà la processó de la Immaculada pels carrers del nucli antic i la ballada a la plaça de l’Església de Santa Maria. Al vespre, concert amb l’Orquestra Nova Saturno al Palau Municipal d’Esports.
 
A més, el programa inclou des de l’acte de les distincions honorífiques de l’Ajuntament, un espectacle familiar, presentacions de llibres, el concert del grup White Heaven Vocal Grup fins l’obra de teatre “L’Electe” amb Abel Folch i Roger Coma, exposicions, tallers oberts, el mercat de Nadal i el mercadet benèfic per la Marató.
 
El diumenge 10 de desembre, tindrà lloc la commemoració del Setge de 1640, emmarcat històricament en la Guerra dels Segadors, per homenatjar als cambrilencs que van morir assassinats per les tropes de Felip IV per defensar la vila. S’iniciarà a la plaça de l’Església des d’on sortiran les autoritats i el Seguici Festiu fins a la plaça del Setge. En arribar, petarà la traca del Ball de Diables i començarà l’acte institucional, a càrrec de la Sra. Núria Gavarró Rodríguez, llicenciada en Història i Documentació i actualment Directora de l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià del Monestir de Poblet. Seguidament es farà l’ofrena i la Coral Verge del Camí oferirà una cantada. El final de festa serà l’actuació dels Gegants del Setge i el Ball de Bastons.
 
La Festa Major de la Immaculada finalitzarà, el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, amb els tallers oberts dels artistes cambrilencs que donaran a conèixer la seva obra i el lloc on treballen.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance