circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Vila-seca prepara el Nadal amb més d'una vintena d'actes

Circdelacultura

dimarts 12 de desembre de 2017

Vila-seca ha preparat un complet programa d'actes per celebrar les properes festes de Nadal i Reis. El primer dels actes tindrà lloc el diumenge 17 de desembre a les 19.00h a la Societat “El Centru”, amb la representació d’El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia i els alumnes del Departament de Cant del Conservatori de Vila-seca. Es tracta d'una representació solidaria, ja que la recaptació de l'entrada anirà a benefici de La Marató de TV3. Consulta al Circdelacultura tota la programació de Vila-seca.

Dimecres 20 de desembre a les 7 de la tarda s'iniciaran oficialment les festes de Nadal amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou, amb l'acompanyament musical d’un cor infantil de l’Escola de Música del Conservatori de Vila-seca. A continuació, tots els assistents podran degustar el Torró més Llarg de Catalunya de 2.018 centímetres, confeccionat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

L’espectacle teatral “Boig Nadal” tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a les 7 de la tarda a l’Auditori Josep Carreras. Amb la fusió de la dansa, la música i la màgia, la Cia Souldance serà l’encarregada d’oferir-nos una estona de diversió per a tota la família.  L’entrada és gratuïta i caldrà recollir la invitació al Conservatori de Música, al Punt d’Informació Juvenil o al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.
La vigília de Nadal, 24 de desembre, serà molt especial per als més petits, ja que podran celebrar la Festa del Tió a la plaça de l'Església, una activitat organitzada per l'Esplai l'Esclop de Vila-seca que començarà a les 6 de la tarda. El dia de Nadal, a partir de les 7 de la tarda, els Amics del Teatre representaran els Pastorets a la Societat “El Centru”, una representació que es tornarà a fer els dies 30 de desembre i 7 de gener.

Per Sant Esteve, arribaran els patges de SSMM els Reis Mags d'Orient fins al Castell de Vila-seca, on recolliran les cartes dels infants a partir de les 10h. A les 19.30h de la tarda a l'Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel del Conservatori. La invitació per tal d'accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al Conservatori, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

D’altra banda, el Parc Infantil de Nadal començarà el dia 27 i s'allargarà fins al 30 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca. Cal recordar que l’entrada serà solidària i, per tant, per accedir al Parc, caldrà lliurar aliments de llarga durada pel Banc d’Aliments.
El 30 de desembre tindrà lloc un concert a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal, a partir de les 7 de la tarda a l’Auditori. L'últim dia de l'any, a les 12.00 h, hi haurà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i, a la tarda, a les 17.45 h hi haurà una concentració de Gegants i Grallers a la plaça de l'Església que, amb cercavila fins a l'Estació del tren, aniran a rebre l'Home dels Nassos cap a les 18.15, el qual després de recórrer diversos carrers de Vila-seca, farà un discurs des del balcó de la Casa Consistorial, amb els Gegants i Grallers, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i els Amics del Cavall.

Vila-seca donarà la benvinguda al nou any amb la Festa de Cap d’Any al Pavelló Municipal d’Esports. L’entrada és gratuïta amb invitació, que es podrà recollir al Punt d’Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

El divendres 5 de gener a les 17.00 h, arribaran SSMM els Reis Mags d'Orient i recorreran els carrers de Vila-seca fins arribar al Castell de Vila-seca, on faran l'adoració al nen Jesús i després saludaran a tots els nens i nenes de Vila-seca des del balcó. Poc després, la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19.00 h i a la Plana a partir de les 20.00h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance