circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Més de 30.000 persones gaudeixen de la gran festa del Cós Blanc a Salou

Circdelacultura

4 de febrer de 2018

El joc de llums, el confeti, la música i la gresca van dibuixar un perfecte escenari per on 28 carretel·les van desfilar recorrent el carrer Ciutat de Reus i carrer Barcelona. D’aquesta manera, sota la pluja de confeti va celebrar-se un any més el dia gran de la festa major d’hivern, el Cós Blanc, el qual va aplegar a més de 30.000 persones i que va discórrer sense incidents.

Els 20 canons de confeti distribuïts al llarg del carrer van llençar pels aires 20 tones de confeti; a més de les que van llançar les pròpies colles des de les carretel·les.  

Així, la capital de la Costa Daurada va tornar a viure una nova edició de l’acte més multitudinari de la Festa Major d’Hivern. Ahir, un ampli dispositiu de més de 350 persones les quals va vetllar pel bon funcionament de la desfilada (a través d’un pla d’autoprotecció que inclou la Policia Local; els Mossos d’Esquadra; Protecció Civil; ambulàncies, Bombers; empreses de seguretat, veïns, treballadors municipals i voluntaris) i més de 2.500 persones participant directament.  

L’alcalde, Pere Granados, va destacar “el correcte funcionament del dispositiu” i ha volgut “agrair l’esforç de totes les persones que s’impliquen en la festa pel seu bon desenvolupament”. I és que, segons fonts de la Policia Local, va haver-hi un volum molt important de vehicles que es van desplaçar fins a la capital de la Costa Daurada per veure i viure la nit del confeti, omplint els aparcaments disuassoris senyalitzats arreu. La majoria dels vehicles, van entrar per la carretera C-14.

Pel carrer Ciutat de Reus, ahir van desfilar carretel·les amb disfresses de Mary Popins; de Charleston; de spiderman i wonder woman, de robots; de mariners; d’ous o d’animals de jungla ... entre un llarg etcètera.

Moltíssima gent arribada de les poblacions del voltant i també de la resta d’Espanya i l’estranger no es van voler perdre la pluja de papers, en un espectacle que també es converteix en una atracció turística en temporada baixa.

La festa va ser retransmesa en directe per la TV TAC12, la qual va muntar un plató a l’aire lliure, al costat del carrer Ciutat de Reus.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance