circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Les dones de Sondheim en la veu de Mone Teruel a la Trono

Circdelacultura

dijous 8 de març de 2018

Els dies 9, 10 i 11 de març, coicidint amb la setmana de la dona, la Sala Trono- Armayà, ha programat el concert teatralitzat “Estic fent Sondheim”, amb la veu i interpretació de Mone Teruel i Gustavo Llull al piano i direcció musical.

Aquest muntatge és un recull de cançons d’un dels grans del teatre musical: Stephen Sondheim. El nom de l’espectacle bé podria ser “Dones de Sondheim”, perquè està integrat per cançons dels seus personatges femenins. Dones enamorades, dones amargades, dones soles, dones que s’enganyen, dones que estan fartes, dones il.lusionades es mostren a través de les lletres i les melodies d'un compositor que expressa magistralment les emocions a les seves peces.

Mone Teruel és una coneguda actriu i cantant catalana, amb una gran trajectòria professional: ha creat cançons i editat discos, ha posat veu a anuncis i a pel·lícules d'animació com “La Bella i la Bèstia”, “Mulán”, i “El príncep d'Egipte”, ha actuat en sèries, programes de televisió i espectacles teatrals i també és professora de cant.

Les entrades per a les funcions estan a la venda a la pàgina web de la Sala www.salatrono.com al preu de 16 euros i 12 per a Amics de la Sala. Hi ha una promoció especial per a joves de menys de 25 anys, els quals podran comprar les entrades a taquilles per només 5 euros. 
Consulta aquí tota la programació de la Sala Trono. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance