circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El talent musical esclata al Principal de Valls

Circdelacultura

dijous 8 de març de 2018


El teatre musical omplirà de melodies el Teatre Principal de Valls el proper dissabte 10 de març amb l’espectacle Per si no ens tornem a veure. Un recital de veu i música explicant-nos una història naïf sobre l'amor protagonitzada entre d’altres per l’actor vallenc Édgar Martínez. A funció començarà a les 21 h i les localitats són a la venda als canals ticketea.com, telefònic 902 044 226  i taquilla del teatre.
 
Aquest dissabte 10 de març el musical Per si no ens tornem a veure, protagonitzat per Marc Sambola, Anna Lagares i el vallenc Édgar Martínez, desplegarà un talent extraordinari que es palpa de tu a tu en una proposta amb el valor afegit de la proximitat del Teatre Principal de Valls.

Amb la producció a càrrec del reconegut Daniel Anglès, amb Alícia Serrat com a directora i lletrista i el mateix Sambola com a director musical i compositor d'una partitura preciosa, Per si no ens tornem a veure presenta una història amb el seu punt de sucre, amb dos personatges que juguen al joc de l'amor en una història de falses identitats que amaga les inseguretats que provoca l'estar enamorat.
Així quan els reis d’Arden i els de Dumaine acorden el matrimoni dels seus respectius fills que no es coneixen, els joves –sense saber-ho– ideen el mateix pla: fugir del seu regne, adoptar una identitat falsa i començar una nova vida lluny de les obligacions de palau. I, tot i que s'entesten amb totes les seves forces en dur a terme el seu propòsit, no aconsegueixen burlar el destí. “Pot semblar un argument fàcil el de noi coneix a noia, però es tracta d'una comèdia amb diferents nivells de lectura i tots donen peu a la reflexió”, assegura Alícia Serrat, creadora i directora del musical.

El text no pretén explicar una història molt elaborada, sinó “senzilla i minimalista” com l’etiqueta el propi Daniel Anglès. En definitiva es tracta de les anades i vingudes en clau còmica d'un príncep i una princesa, que s'odiaven quan eren nois, i que es retroben, sense reconèixer-se, quan fugen de casa, a causa que els seus pares han pactat seu casament. Fugen d'una obligació imposada per descobrir al final que tampoc no era tan mala idea. Es tracta d’un conte de prínceps i princeses en tota regla, i sobretot una història sobre les raons dels enamoraments.
En això es fixa tota la dramatúrgia i les cançons. Tenint en compte que la història és un passatemps, un vehicle per als seus intèrprets, Édgar Martínez i Anna Lagares saben transmetre l'emoció de les cançons, així com la comicitat sobretot en les intervencions amb el poeta –personatge a qui recorren com a conseller– i amb el públic. Les veus s'empasten perfectament una amb una altra i la química és evident entre els dos actors.
 
Excel·lència musical
La partitura musical de Sambola és fantàstica, amb tota mena de tons i puntejos, ritmes que abasten des del funki a textures més mediterrànies. Les cançons s'adapten als ritmes, o viceversa, jugant algunes al fraseig i altres buscant el crescendo.
D'aquesta manera, Anglès, Serra i Sambola han creat un musical de proximitat entretingut, i senzill, però amb una complexitat vocal i musical que els grans amants del gènere han valorat amb entusiasme.

També compta amb la guitarra en directe de Marc Sambola, que acompanya l'escena amb els seus acords i assumeix el paper de trobador. “La sensibilitat que aconsegueix transmetre la música en directe és insubstituïble”, apunta Serrat, que es confessa una amant d'aquest gènere teatral des que el va descobrir. Estrenat al Círcol Maldà de la ciutat de Barcelona, l’espectacle arriba a Valls a través de la distribució de la productora Focus.

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com , al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda, els divendres al matí i també una hora abans de la funció. Aquest espectacle compta amb les promocions 3 x 30 x 30 per als menors de 30 anys amb entrades a 3 euros els darrers 30 minuts abans de l’inici de la funció; la Promo3 per a persones en situació d’atur amb entrades també a 3 euros en qualsevol moment; i la Promo Apropa Cultura per a col·lectius amb risc d’exclusió social. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance