circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona ressuscita el Festival d'Estiu i torna a apostar per les 'estrelles'

Circdelacultura

dilluns 26 de març de 2018

Una imatge del cartell del festival. Foto: Music From Tamarit

Tot i que des de l'Ajuntament de Tarragona no s'ha fet cap anunci oficial al respecte ni tampoc la fòrmula escollida, l'àrea de Cultura ha decidit ressuscitar el Festival d'Estiu, enterrat ara fa un any. I amb la fòrmula d'artistes i cantants coneguts, és a dir,  "estrelles", un model del qual ara fa just també un any el mateix consistori se'n va voler desempallegar de la mà de l'aleshores regidor Josep Maria Prats.

El nou model de Festival d'Estiu de la ciutat tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost, però no només comptarà amb actes a l'auditori del Camp de Mart, pendent encara de les reformes promeses i anunciades, sinó que els combinarà amb altres escenaris, com el Teatre Tarragona o la Tarraco Arena, d'entre d'altres.

Serrat, Sergio Dalma, Sara Baras, El Dúo Dinámico, Joan Dausà, Pablo Alborán, Ara Malikian o Dámaris Gelabert. Aquest són els primers noms que han fet públics l'associació temporal que han format les promotores La Traca de Lleida, The Project de Barcelona i Abril / Music From Tamarit de Tarragona, encarregades de bastir la programació del certamen, que es nodreix també d'espectacles programats des de fa temps a la ciutat, com el de Pablo Alboran a l'antiga plaça de braus, anunciat des de fa molt de temps. Les entrades surten a la venda el dimarts 27 de març a www.ticketplus.cat, ticketea, ticketmaster o a les oficines de Correos.

Joan Manuel Serrat actuarà al Teatre Auditori del Camp de Mart el 4 d’agost en el marc de la seva gira ‘Mediterráneo Da Capo’, amb la qual revisita el seu disc del 1971 ‘Mediterráneo’, quan s’apropen els 50 anys de la seva publicació. Acompanyat d’una banda amb músics destacats com David Palau, Ricardo Miralles o Josep Mas, Serrat recuperarà peces com ‘Pueblo Blanco’, ‘Barquito de Papel’ o la mateixa ‘Mediterráneo’.

L’actuació de Sara Baras serà el 18 d’agost, al mateix emplaçament que Serrat. Sota el títol de ‘Sombras’, Sara Baras recordarà els 20 anys del ‘Ballet Flamenco Sara Baras’, un espectacle que té com a fil conductor ‘La Farruca’, un ball que ha acompanyat a Baras durant aquests 20 anys de carrera. Amb música de Keko Baldomero i les col·laboracions del saxofonista Tim Ries o el ballarí José Serrano, Sara Baras mostrarà a Tarragona el virtuosisme del seu ball amb impactants coreografies i una cuidada escenografia.

Altres noms destacats seran els de Sergio Dalma o el Dúo Dinámico. El cantant sabadellenc, que actuarà el 9 d’agost, torna a l'univers italià amb un nou episodi de la seva exitosa col·lecció ‘Via Dalma’. En aquest nou lliurament de cançons italianes, Dalma reivindica autors de tota la vida i altres de contemporanis, sempre deixant el seu propi segell. El Dúo Dinámico, per la seva banda, actuarà el 21 de juliol, en el marc de la seva gira de celebració dels 50 anys de carrera, en la qual interpreten els seus èxits de tota la vida acompanyats de grans músics.

En aquest primer avançament del festival també destaca el nom de Joan Dausà, que actuarà el 14 de juliol al Teatre Tarragona. Dausà presentarà el seu tercer disc, ‘Ara som gegants’, que surt el mes d’abril i que suposa el seu retorn després de l’aturada que va fer l’any 2015. Un retorn que ha estat rebut amb gran expectació. L’últim espectacle que s’ha donat a conèixer és el de Dàmaris Gelabert, el 25 d’agost al Teatre Auditori Camp de Mart, que actuarà acompanyada de la seva banda. Gelabert s’ha convertit en un referent de la música infantil en català i les seves cançons sonen constantment a les escoles o les cases, on els més petits en gaudeixen de valent

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance