circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

David Bisbal s'incorpora al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils

Circdelacultura

dilluns 7 de maig de 2018

Del 26 de juliol al 12 d’agost de 2018, Cambrils viurà la quaranta-quatrena edició del Festival Internacional de Música. Aquest any el certamen comptarà amb les actuacions de Pastora Soler, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Kase.O, Hija de la Luna: Homenatge a Mecano, Jorge Drexler, Miguel Poveda, Juanes, Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury.

A aquest cartell d'estrelles se li suma el l'artista internacional David Bisbal, el 4 d'agost a les 22h.

David Bisbal torna als escenaris per presentar en concert el seu nou i renovat espectacle DAVID BISBAL TOUR 2018.
L'artista d'Almeria s'ha guanyat l'afecte del públic i el reconeixement de la crítica pel seu gran talent i la seva energia sobre l'escenari, i des que al 2002 publiqués el seu primer disc, l'èxit ha estat una constant en la seva carrera, encara que, com sempre declara, per a ell el veritable èxit és el suport i la proximitat del públic, i en això és un autèntic número 1.

Als seus 6 discos d'estudi i més de 700 concerts a tot el món al llarg d'aquests 15 anys, David Bisbal hi suma una sèrie d'assoliments que l’han convertit en un dels artistes més importants i internacionals del nostre país: les vendes dels seus discos sobrepassen els 6 milions de còpies, compta amb 48 discos de platí i 80 premis nacionals i internacionals entre els quals destaquen 2 Premis Ondas i 3 Grammys llatins.

És a més un artista en plena evolució, que es renova disc a disc i gira a gira, com va demostrar el 2017 amb el seu Hijos del Mar Tour, amb més de 50 concerts entre Espanya i 9 països llatinoamericans, i dels que van poder gaudir més de 300.000 persones.

Els concerts de David Bisbal sorprenen de principi a fi, en ells no existeix un sol minut per al descans. L'enorme energia de l'artista es contagia a un públic que no deixa de cantar i ballar durant les més de 2 hores d'actuació, al que també contribueix un repertori ple d'èxits, cançons que han estat número 1, i una producció moderna i molt visual.

Una oportunitat única de viure un espectacle de llum, so i ball al ritme d'un artista que des de l'escenari és capaç de fer feliç a tots els seus fans transmetent-los el seu optimisme i la seva forma positiva d'entendre la música i la vida.

Les entrades es poden adquirir a la web del festival. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance