circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ferrari Land estrena cinc noves atraccions per als més petits de la família

Circdelacultura

dimarts 22 de maig de 2018

PortAventura

El parc Ferrari Land estrena cinc noves atraccions pensades per al públic més menut. Es tracta del Kids Tower, els Crazy Pistons, la Champions Race, el Flying Race i, per últim, del Junior Red Force, un accelerador vertical a escala petita que emula les sensacions que ofereix el seu germà gran i autèntica estrella de l'espai dedicat a l'escuderia Ferrari.

Junior Red Force és una mini muntanya russa que permetrà als nens sentir la mateixa sensació de velocitat de l'accelerador vertical adaptada a totes les edats. Kids’ Tower, una torre de rebot i caiguda lliure de 9m i Crazy Pistons, atracció inspirada en el moviment dels pistons d'un autèntic motor Ferrari. Al costat d'aquestes, els visitants de la nova àrea podran gaudir d'altres dues atraccions que afegeixen més adrenalina a l'experiència: Champions Race, una divertida oportunitat perquè tota la família pugui sentir la sensació de conduir un mític Ferrari 250 Testa Rossa i FlyingRace, una atracció per a intrèpids petits pilots.

Bona arrencada
L'arrencada de la temporada 2018 ha estat positiva per a Ferrari Land. Més de 170.000 persones han passat per taquilla des de la seva posada en marxa, a finals de març. Representa un increment del 60% respecte de la temporada passada, la que era l'estrena de l'espai Ferrari. 

Fernando Aldecoa, director general de Port Aventura, destaca la importància que té Ferrari Land per a dinamitzar el complexe Port Aventura i ha apuntat que, després d'aquesta bona arrencada de temporada, l'objectiu de superar els cinc milions de visitants és una possibilitat real. Mai abans, en els seus 23 anys d'història, Port Aventura ha aconseguit arribar als cinc milions de visitants. "Ferrari Land és un producte molt complet", destaca Aldecoa, que valora especialment l'atractiu que té l'espai ferrarista per al client principal de Port Aventura: les famílies. 
"Acabem de tenir la millor Setmana Santa de març de la història", ha valorat Aldecoa, que ha posat de manifest que, impulsat per Ferrai, Port Aventura ha començat la campanya amb un 16% més de visites que la temporada passada.El client provinent de l'estat espanyol, de França, Rússia i del Regne Unit es consolida com el més fidel al parc de la Costa Daurada.

En aquest sentit, Aldecoa ha avançat que de cara a 2019 el parc realitzarà una inversió de 40 milions d'euros. Quinze milions seran per  a una nova atracció a l'espai Sesamo i vint-i-cinc milions serviran per a construir un nou hotel de quatre estrelles amb capacitat per a 150 habitacions.


 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance