circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Álvaro Soler actuarà a la cloenda dels Jocs del Mediterrani de Tarragona

Mar Cirera

dijous 28 de juny de 2018

Foto: https://www.alvarosoler.com

Aquest diumenge dia 1 de juliol tindrà lloc la clausura dels Jocs del Mediterrani de Tarragona. Començarà a les 21.00h al Nou Estadi i vol ser una "festa d’agraïment i un reconeixement als voluntaris, serveis d'emergències, polícies locals i equips de seguretat i esportites que han participat en els Jocs del Mediterrani de Tarragona" ha explicat el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor. "La clausura serà una festa per a tots els tarragonins i també per tots aquells ciutadans d'altres poblacions que ens vulguin acompanyar".

Un dels caps de cartell d'aquesta festa de clausura serà Álvaro Soler qui justament aquesta setmana s'ha situat al número 1 de llista dels 40 Principales amb La cintura. Álvaro Soler serà un dels músics convidats i interpretarà alguns dels seus temes al Nou Estadi de Tarragona, en una cerimònia que de moment, la resta es manté en secret. El músic nascut a Barcelona està triomfant dins del pop espanyol i durant el 2018 i 2019 ja té tancats concerts internacionals que el portaran de gira a Itàlia i Alemània. 

Les entrades per la clausura
"Les entitats culturals, esportives i socials del territori que vulguin assistir a la cerminònia, ens poden fer arribar la seva petició i els hi reservarem un màxim de 10 entrades per entitat per la clausura dels Jocs" ha afegit Villamayor. En total, es tracta de 5.000 entrades, que són les que té l’Ajuntament de Tarragona a la seva disposició com a organitzador dels Jocs. 

D'altra banda, l’Ajuntament de Tarragona també ha posat a disposició dels clubs de la ciutat, les entitats implicades en l’esport base i els voluntaris dels Jocs entrades perquè puguin assistir a la cloenda. Cada seu, com el cas de Tarragona, té a disposició un nombre determinat d’invitacions pels seus compromisos que no surten a la venda i aquestes són les que s’estan repartint als clubs, entitats i voluntaris, a més a més de les seus que acullen els Jocs.

Les entitats que vulguin invitacions per la cloenda, si són esportives, han de demanar-ho via mail al Patronat Municipal d’Esports esports@tarragona.cat  i, si són entitats d’altres àmbits, han de sol·licitar-ho  al mail:  cloendajocs2018@tarragona.cat

La resta d'entrades es poden adquirir als canals habituals, a través de la web de ticketmaster.es i a les taquilles situades a l'Anella del Mediterrani i a Parc Central. Els preus de les entrades oscil·la entre els 25€ i 60€.

Consulta aquí la programació cultural dels Jocs.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance