circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Traca final de la Festa Major del Morell amb La Raíz i Itaca Band

Circdelacultura

dijous 26 de juliol de 2018

Al Morell ja està tot a punt per al cap de setmana gran de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. Consulta aquí tota la programació. 

Per a la recta final hi haurà, aquest divendres, la tradicional cercavila amb els gegants Senén i Clariana, acompanyats pels Grallers del Morell, i el sopar popular de Festa Major amb la Txaranga Band Tocats. I en el vessant musical, tindrà lloc el concert de versions de “The Show Time”, que oferirà els millors èxits dels 80 i els 90.

Dissabte arribarà farcit d’actes, amb el tir al plat de bon matí i diferents propostes per a fer el vermut de cara al migdia. Ja a la tarda, morellencs, morellenques i visitants gaudiran d’un dels actes amb més tradició del municipi, la Zeuzera Pyrina Refrescant, que farà un recorregut per diversos carrers del poble i acabarà a la plaça de la Font amb una guerra d’aigua que remullarà tots els seus participants.

També dissabte agafa protagonisme la música: l’orquestra Tangara, que oferirà un concert a la tarda i el ball de Festa Major a la mitjanit; la discoteca de Festa Major a les 12 de la nit; i l’esperat concert jove amb La Raíz, Itaca Band i DJ Monka, a l'avinguda dels Països Catalans i a les 00.30 hores.

Diumenge serà el torn de l’ofici solemne, la 56a Cursa ciclista Gran Premi del Préssec, el Seguici cerimonial o el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. A més, entre els dos dies del cap de setmana es podrà gaudir, en diferents horaris, de diversestemptes de vaquetes.

El punt final a la Festa Major en honor a Sant Abdó i Sant Senén serà dilluns, amb el tradicional Ball de Sant Miquel i del correfoc que recorrerà els carrers del poble.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance