circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tot a punt per la Fira d'Artesans d'Altafulla

Circdelacultura

dimarts 14 d'agost de 2018

La 21a Fira d’Artesans d’Altafulla arriba, un estiu més i amb més força que mai. Aquest dimarts al matí, el Col•lectiu d’Artesans d’Altafulla, que organitza l’esdeveniment en col•laboració amb l’Ajuntament d’Altafulla, ha presentat aquesta edició especial que farà parada a la zona de les Eres d’Altafulla, del 16 al 19 d’agost, en horari de 18 a 24 hores.

El programa d'activitats de la Fira d’Artesans celebra aquesta edició 21a amb una proposta atractiva, variada i per a tots els públics. Com a novetats en aquesta edició,  es potenciarà la zona infantil amb activitats noves i s’ampliarà la zona de la granja, una de les que té més èxit entre els més petits. 
 
Pel que fa a la mostra d’oficis, enguany es podrà tornar a veure el ferrer, el fuster, la filadora, el pica-pedrer, la ceramista i, a més, enguany es dedicarà la fira a l’ofici del vidre, amb dos artesans que faran una demostració de vidre bufat durant els dies de la mostra i també treballaran el trencadís.
 
Les entitats culturals locals també tindran un paper important durant els quatre dies i la música serà un dels plats forts, com és habitual. Una barreja de creació artesana i artística que fan de la Fira d’Altafulla un espai de creació.
 
La Fira obrirà dijous, 16 d’agost, amb la rapsoda i actriu Joana Badia, amb contes per a petits i grans. Al vespre hi haurà un espectacle de clown i a la nit la cantautora vallenca Maria Jacobs passejarà la seva veu a la gespa del Castell. 
El concert d’arpes Trio 114 Cordes i el grup Vintage Cover Band són les propostes de divendres. El grup Julivert, els Gegants d’Altafulla, la contacontes Pepi Miró i Jay Lem’on són altres dels protagonistes del programa cultural i musical de la fira.
 
Els organitzadors han decidit, a més, tenir enguany un record especial a les víctimes dels atemptats de l’estiu passat i han convocat un minut de silenci a  l’escenari de la gespa del Castell, aquest divendres, 17 d’agost, a les 8 del vespre, en el que seran presents els paradistes i entitats que no van poder fer-ho l’any passat.
 
Pel que fa a l’aparcament, es mantenen les 400 places d’estacionament a la zona, que estaran senyalitzades amb plànols, i enguany dos agents controladors ajudaran a facilitar l’aparcament als visitants. El trenet turístic també servirà com a mitjà de transport per facilitar la mobilitat de les persones que visitin la fira.
 
Cal destacar també que el Museu Etnogràfic d’Altafulla estarà obert de 19 a 22h i s’oferiran visites guiades per aquest espai identificat amb la vida rural i d’oficis antics del municipi.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance