circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Pegatina, Doctor Prats i Bruno Oro, a la Festa Major de Sant Martí del Morell

Circdelacultura

dilluns 29 d'octubre de 2018

Una trentena d’actes omplen d’activitat el municipi entre el 9 i el 12 de novembre.
Música, cercavila, carretillada, seguici popular o diferents propostes teatrals completen el programa. 
Consulta aquí tota la programació de la Festa Major de Sant Martí. 

Estem a punt d’entrar al mes de novembre i això, al Morell, és sinònim que ja arriba la Festa Major de Sant Martí. Enguany, una trentena d’actes conformen un programa elaborat des de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut “ambla voluntat que tots els morellencs i morellenques puguin gaudir d’uns dies de desconnexió i disbauxa amb propostes per a tots els públics”, remarca la regidora Judit Fernández. El gruix d’activitat es concentrarà del 9 al 12 de novembre, amb la festa del patró, Sant Martí, diumenge dia 11.

El tret de sortida el donarà, com és habitual, la tradició, amb l’anada del Ball de Capgrossos Petits, la cercavila i la ballada del drac la tarda del divendres dia 9. El mateix dia, a les 23 hores, agafaran el protagonisme La Pegatina, Doctor Prats i Dj Sendo, al concert de Sant Martí. Una cita musical ineludible i gratuïta que tindrà lloc al pavelló municipal.

Val a dir que des de la regidoria de Festes “sempre s’aposta per portar al nostre municipi grups de primera línia que tinguin un bon directe, i això comporta que moltes persones de municipis veïns no es vulguin perdre els concerts morellencs”, destaca Fernández.

Dissabte dia 10 hi haurà espai per a les sardanes, els escacs, la carretillada del Ball de Diables del Morell, així com la presentació dels seus nous vestits, a més de concert de tarda i ball de Festa Major, vermut o discoteca mòbil.

Diumenge, dia del patró Sant Martí, serà el moment dels actes litúrgics, amb l’ofici de Festa Major i la recepció als Martins i Martines del poble, així com el seguici popular; i també serà la jornada en què ens despertaran les matinades traguejades i acabarem el dia amb el ball de tarda. I, finalment, dilluns serà el torn per al Divertiland de Festa Major, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals.

Teatre per a tots els públics

El teatre té un paper important en aquesta Festa Major, amb propostes adreçades a tota mena de públic. La primera, divendres dia 9 a les 20 hores amb Tinder sorpresa d’Andreu Casanova. La companyia Circ Pistolet portarà al Morell l’espectacle familiar En companyia dissabte 10 a les 11 hores. El plat fort, però, arribarà dilluns 12 a les 21 hores, amb Immortaldel reconegut actor Bruno Oro.

A més, abans de la Festa Major, el dia 4, es podrà veure Amazing, a càrrec de la maga Melanie; i després, el 24, Roig, pèl-boig de la companyia Mimaia Teatre, un espectacle inclòs a la programació del 14è Festival Guant. A més, aquestes dues propostes formen part de la programació del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell.

Actes previs

I per anar obrint boca de cara a la Festa Major, aquest proper cap de setmana ja tenim algunes activitats programades, com ara el Pintor Rock (els dies 1, 2 i 3), una trobada de motos i cotxes clàssics (el dia 3), i la 15a trobada de gegants que organitza l’Associació Cultural Embruix (el dia 4).

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance