circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Morell, a punt per a la Festa Major de Sant Martí

Circdelacultura

dijous 8 de novembre de 2018

La Pegatina, Doctor Prats, l’orquestra Maravella i Bruno Oro són els noms propis que encapçalen el programa
En total, una trentena d’actes des de divendres 9 fins dilluns 12 de novembre
Consulta aquí tota la programació de la Festa Major de Sant Martí del Morell

Falten poc més de 24 hores perquè El Morell es torni a vestir de Festa Major, en aquesta ocasió en honor a Sant Martí. Després que el cap de setmana passat fos intens, amb els actes previs, des de divendres 9 i fins dilluns 12 de novembre el municipi s’endinsarà en un programa farcit d’activitats per a tots els públics, amb l’objectiu “que tothom pugui gaudir per igual de la festa i se la faci seva”, apunta laregidora de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament del Morell, Judit Fernández.

Així, els encarregats d’encetar aquests dies de gresca i diversió seran, com és tradició, els membres del Ball de Capgrossos Petits, amb la posterior cercavila, la ballada del Drac i la tronada, aquest divendres a partir de les 17 hores. I a la nit, a les 23 hores i al pavelló municipal, el Concert Jove amb La Pegatina, Doctor Prats i Dj Sendo! Sense cap mena de dubte, aquest és un dels plats forts de la festa, i és que tal com destaca la regidora “al Morell apostem per formacions de primera línia que tinguin un bon directe”. Així, aquest esdeveniment no només aplegarà un bon nombre de morellencs i morellenques, sinó que també servirà de reclam perquè visitin la població molts veïns i veïnes de municipis i ciutats de l’entorn.

Dissabte serà el torn de les sardanes, la carretillada del Ball de Diables del Morell, així com la presentació dels seus nous vestits. Tot això sense deixar de banda la música, aquest cop adreçada a un públic d’edat més avançada, amb el concert de tarda i el ball de Festa Major de l’orquestra Maravella.

Diumenge, dia del patró Sant Martí, tindrà lloc la segona recepció als Martins i Martines del poble. Un acte que es va estrenar l’any passat i que serveix per homenatjar totes aquelles persones que duen el nom del patró de la parròquia morellenca. També es farà l’ofici de Festa Major i el seguici popular.

I dilluns, diversió per a tothom amb el Divertiland de Festa Major, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals.

A més, el teatre té un paper important en aquestes festes, amb Andreu Casanova i “Tinder Sorpresa” divendres; el teatre familiar de la companyia Circ Pistolet, amb “En companyia”; i la traca final, dilluns, amb una cara ben coneguda, la de l’actor Bruno Oro que portarà“Immortal” al Teatre-Auditori.

Val la pena recordar que totes les activitats, excepte les obres de teatre que es representen al Teatre-Auditori, són gratuïtes

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance