circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba la 3a Festa de l'Oli Nou del Morell

Circdelacultura

dijous 13 de desembre de 2018

La plaça de la Font serà l’escenari, un cop més, de la Festa de l’Oli Nou del Morell, que tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre. L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar amb pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua, tot plegat productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet, que tindrà un cost de 3 euros, anirà destinat a La Marató de TV3, aquest 2018 dedicada a la investigació contra el càncer.

Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny, amb l’objectiu de “promocionar un producte d’alta qualitat, com és l’oli, i donar suport a productors del territori donant-los a conèixer a morellencs i visitants”, exposa la regidora Susanna Ferré. Així mateix, el fet que ja es tracti de la tercera edició, mostra que “és una cita plenament consolidada que aplega persones d’arreu”.

A més, la principal novetat d’enguany és el I Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses! És obert a tothom i completament gratuït, i per participar-hi cal inscriure’s prèviament al Centre Cultural del Morell.

Bases del I Concurs d’Allioli

1. Podran participar totes les persones, sense importar ni edats ni procedència. La participació serà individual, tot i que es pot participar en nom d’associacions, grups d’amics, colles...
2. Els participants interessats hauran d’inscriure’s, abans de divendres 14 de desembre de 2018 a les oficines del Centre Cultural o diumenge dia 16 a les 9 hores a la plaça de la Font. La inscripció serà gratuïta.
3. El concurs començarà diumenge 16 de desembre a les 9.30 hores a la plaça de la Font dins de l’acte de la Festa de l’Oli.
4. Els ingredients que cedirà l’organització a tots els participants seran els següents: all, oli i sal.
5. Els participants hauran de portar el morter i la maça, l’elaboració serà manual i no està permès l’ús d’aparells elèctrics ni mecànics.
6. La prova tindrà una durada de 30 minuts, fins a les 10 hores. Hi haurà una persona de l’organització que actuarà com a àrbitre donant senyal de l’inici i del final, i assegurant que el procediment es dugui a terme segons les bases del concurs.
7. No es permet cap mena d’ajuda externa durant aquests 30 minuts. Tota ajuda rebuda serà considerada una falta que provocarà l’eliminació del concurs.
8. Al participant que se li talli l’allioli quedarà automàticament desqualificat.
9. Després de les qualificacions el producte realitzat serà retornat als seus autors.
10. La valoració la realitzarà un jurat format per membres de l’organització. Es valorarà l’aspecte, el color, l’olor i el gust. El jurat no estarà obligat a tastar tots els alliolis entregats. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
11. El guanyador rebrà com a premi un lot de productes de Mas Montseny.
12. La participació en el concurs implica l’acceptació expressa i sense reserves d’aquestes bases, així com les interpretacions que pugui fer l’organització.
13. L’organització no es fa càrrec ni es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin patir els participants, els acompanyants o tercers.
14. Els participants accepten la utilització de la imatge així com informació personal per a la promoció en xarxes i webs de l’Ajuntament del Morell.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance