circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tornen els Dijous d'estiu del Morell, amb molta música i cinema a la fresca

Circdelacultura

dilluns 5 d'agost de 2019

Cada dijous, del 8 d’agost al 5 de setembre, s’han programat activitats culturals a la fresca
Les propostes van des de la música lírica fins al cinema, passant per les havaneres o les versions

Després de la bona acollida de l’estiu passat, la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell posa en marxa la segona edició dels Dijous d’estiu. Una iniciativa que vol mantenir l’activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència.

“Encara que moltes persones triïn el mes d’agost per a fer vacances, al poble hi queden molts veïns”, assenyala M. Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. En aquest sentit, “volem oferir quatre propostes variades, i per a totes les edats, perquè aquells que es quedin al Morell tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat”, continua l’altra regidora, Mònica Casas.

La primera proposta tindrà lloc aquest mateix dijous, 8 d’agost, i tindrà com a protagonista la soprano Olga Miracle. El jardí de l’Ajuntament, a partir de les 22 hores, acollirà el concert de la cantant que, acompanyada del pianista Jordi Tomàs, oferirà un repertori del més conegut de la lírica, amb obres de compositors com Verdi, Puccini o Schubert.

La següent cita no serà fins al dijous 22 d’agost, ja que el 15 és festiu i s’ha considerat que era millor no programar cap activitat per a aquest dia. Així, el dia 22 el relleu el prendran les havaneres del grup Sopa de Peix, que actuaran a les 22 hores a la Rambla Joan Maragall.

El cinema familiar farà sortir a la fresca grans i petits el dijous 29 d’agost. La nova versió d’Aladdin, amb un genial Will Smith, omplirà de ben segur la pista del PP1, al carrer

Montserrat Roig, a partir de les 21.30 hores.

Tancaran els Dijous d’estiu el duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa. Portaran la seva música al municipi el dijous 5 de setembre, a les 22 hores i a la Rambla Joan Maragall. Entre el seu repertori, amb l’acompanyament tan sols d’una guitarra acústica, sonaran temes d’Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys, entre molts altres.

“Hem triat els dijous perquè molts morellencs també aprofiten els caps de setmana per sortir”, detallen les regidores, “i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l’any”. Totes les activitats seran gratuïtes.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance