circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Nit d'Artistes de Cambrils aixeca el teló amb 17 espectacles de música, màgia, dansa, teatre i humor

Circdelacultura

dilluns 12 d'agost de 2019

La 18a edició del festival se celebrarà aquest dissabte, 17 d’agost, al Parc del Pinaret.

El 14 d’agost hi haurà la festa de l’escuma al passeig Albert i els jocs familiars a la plaça de la Vila
 
La XVIII Nit d’Artistes de Cambrils arribarà dissabte, 17 d’agost, a les 22 hores, al Parc del Pinaret amb un total de 17 espectacles de música, màgia, dansa, teatre i molt d’humor. El format d’aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, permet que en una sola nit el públic pugui gaudir d’una gran diversitat d’espectacles.
 
El festival, organitzat per la NAC i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, s’ha convertit en un aparador perquè joves creadors del municipi i de la comarca tinguin l’oportunitat de pujar a un escenari i donar a conèixer el seu talent amb tastets d’entre 5 i 10 minuts. El programa amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.
 
Com és habitual, l’espectacle començarà amb un monòleg de Pere Martí sobre fer-se gran i la majoria d’edat de la Nit d’Artistes. A continuació, Aina Gómez cantarà la cançó “Entre otros cien” de la cantant i compositora Marta Soto; el MacArra oferirà una estona de somnis i màgia; les ballarines de l’Estudi Giselle presentaran un espectacle mexicà ple d’alegria, ritme i color inspirat en la “Noche de Muertos”,  i la cambrilenca Elisa Solé interpretarà versions de cançons pop.  
 
La segona part de la nit arrencarà amb l’actuació musical de Livy & Friends i seguirà amb la lectura i interpretació de la ment i els pensaments del mentalista Alberto Lavey. Maria Alejandra cantarà “Hold up” de Byoncé”, el grup junior de l’Estudi Giselle pujarà a l’escenari amb sabates de puntes, tacons i lluentons; Melanie presentarà una nova manera de fer màgia, i Efímeros interpretarà dos temes en directe amb guitarra i veu. Finalment, a la tercera part Santos Marzag oferirà un espectacle de màgia participativa; Josep Maria Colom barrejarà cançó i teatre; la còmica Lourdes Bayones farà un monòleg; el músic Juan Niebla presentarà el disc “El Rock & Roll ha muerto, Dr Palomino farà la seva particular valoració de les eleccions municipals i  El Artriste clourà el festival amb rumba nuclear. Com sempre, la Nit comptarà amb l’actuació de la banda de la Gamba i hi haurà servei de bar i entrepans.
 
La tarda infantil
Per altra banda, la tarda infantil se celebrarà el 14 d’agost i consistirà en la festa de l’escuma de la Companyia Festa i Fusta a les 16:30 hores al passeig Albert i els jocs de fusta familiars amb la col·laboració de Vila Centre a la plaça de la Vila.


 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance