circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Per Santa Tecla, aparca als pàrquings municipals de TGN

Foto: Aparcaments Municipals de Tarragona

dijous 5 de setembre de 2019

Del 14 al 24 de setembre Tarragona viu la seva gran festa major: Santa Tecla. La ciutat bull d'activitat i això és sinònim de mobilitat complicada, principalment pel que fa a la circulació en cotxes. La millor solució és aparcar en un dels pàrquings que gestiona l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), on hi podem deixar el cotxe tot el dia per només 5,5 euros.
Els aparcaments coberts de l'AMT són 7: Saavedra (383 places), Passeig Torroja (154), Avinguda Catalunya (460), Imperial Tàrraco (182), Rambla Lluís Companys (394), Francesc Bastos (361) i davant de l'hospital Joan XXIII (485). En total, prop de 2.500 places.
Més enllà de l'oferta de pàrquings tancats, les persones que visitin Tarragona durant les festes també poden deixar el cotxe en algun dels aparcaments dissuassius que ha habilitat l'AMT en els darrers temps. L'últim, i el més gran, està situat a l'N-340, just a l'entrada a la ciutat per l'avinguda Roma, i compta amb 220 places. El preu per deixar-hi el cotxe és d'1 euro/dia, i gratis els caps de setmana. Des d'allí es pot agafar un bus municipal per arribar fins al centre.
Davant de la Tabacalera n'hi ha un altre, amb capacitat per a una seixantena de vehicles; i davant del col·legi Sant Pau també hi ha una quarantena de places on es pot estacionar. Tant en l'un com en l'altre, la tarifa és d'1 euro al dia, i de franc durant els caps de setmana i festius.
Més informació al web de l'empresa Municipal d'Aparcaments de Tarragona.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance