circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba l'11a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils

Circdelacultura

dijous 26 de setembre de 2019

Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes i Koko Jean & The Tonics, artistes destacats de l’11a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils. Consulta aquí tota la programació.

Nou artistes catalans, estatals i internacionals actuaran des del 27 de setembre al 10 de novembre a diversos espais de Cambrils. 
El Jazz al Parc torna al Parc del Pescador amb la novetat que serà una cita de tarda-nit el dissabte i el diumenge 5 i 6 d’octubre amb entrada gratuïta i a l’escenari gran. 


L’onzena edició de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils comença aquest divendres 27 de setembre amb el concert inaugural que se celebrarà a La Boheme de Cambrils (Roger de Llúria, 14) amb l’actuació del trio Deivert, Gray & White, una formació que s’estrena oficialment en aquest festival i que està integrada per dos músics dels Estats Units i un guitarrista de Gales.  Serà el primer dels nou concerts que es podran escoltar a Cambrils entre finals de setembre i primers de novembre, amb grups procedents de Catalunya, de l’Estat espanyol i també internacionals.  

Enguany la principal novetat és que la cinquena edició del Jazz al Parc & Fideujazz, event que se celebra dins la Mostra de Jazz i Blues convertint-se en l’acte més multitudinari del festival, tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre en horari de tarda-nit (de 19.00h a 00.00h) i el diumenge 6 d’octubre de 18h a 21h, aproximadament. L’accés al Parc del Pescador de Cambrils serà de nou de franc i enguany els concerts, en lloc de a la pèrgola del Parc del Pescador, es faran a l’escenari gran del Parc, per tal de facilitar la visibilitat i també l’accés de tot el públic. La programació ha fet un salt qualitatiu amb la presència d’artistes de primera fila com ara el grup Dani Nel·lo & los Saxofonistas Salvajes, un septet que presentarà el seu segon disc. L’any passat, Dani Nel·lo ja va actuar a Cambrils amb los Mambo Jambo, i enguany ho fa amb un septet acompanyat d’un altre saxo i també de percussions. L’altra grup conegut és Koko Jean & The Tonics,formació de soul i blues liderada per la cantant dels desapareguts The Excitements. 

El Jazz al Parc començarà dissabte 5 d’octubre a les 19.30 amb el grup català Pau Mainé Trio, formació de jazz i bossa nova amb el bateria tarragoní Joan Torné. A les 21.00h actuarà el grup de Ciudad Real The Gagarins, formació de surf instrumental amb dos discos editats pel segell reusenc H-Records, que farà el debut a les nostres contrades. La festa la tancarà Dani Nel·loi la seva potent banda a partir de les 22.30h.Durant tota la jornada hi haurà servei de bar i també el cuiner local Joan Amador s’encarregarà de preparar els autèntics fideus rossos de Cambrils a banda d’oferir altre tipus de menjar.

El Jazz al Parc tindrà la segona jornada diumenge a la tarda amb dos concert, els prioratins The 4Soul, un grup de soul amb components de La Soul Machine, a partir de les 18.00h i  per tancar el Jazz al Parc, el ritme de Koko Jean & The Tonics. 
La Mostra de Jazz i Blues continuarà amb tres concerts més durant les següents setmanes. El divendres 11 d’octubre a la Boheme hi haurà el concert dels tarragonins Stromboli Jazz Band, tot just acabats d’actuar en un festival a Polònia on van triomfar amb el seu estil dixieland. El divendres 18 d’octubre també a la Boheme hi actuarà Gabriel Amargant Trio, una formació de jazz de primer nivell liderada pel saxofonista Gabriel Amargant. Les entrades anticipades per aquestes dues actuacions es poden adquirir a www.entradium.com a 6 euros el primer concert i a 8 euros el concert de Gabriel Amargant. 

La Mostra la tancarà el concert extraordinari del grup ((SEISMIC)) septet liderat pel contrabaixista Ivan Sáez amb composicions pròpies i amb el saxo baríton de protagonista que es podrà escoltar el diumenge 10 de novembre a la Cripta de l’Ermita amb entrades a 10 euros que es podran adquirir el mateix dia del concert. 

Organitzadors i cartell edició 2019
El cartell de l’edició 2019 de la Mostra de Jazz i Blues  ha estat obra del dissenyador d’Elx (Alacant) Fernando Martínez Campello, que signa les sobre obres amb el pseudònim  ‘Rayos X’ i que ha preparat un cartell inspirat en l’obra de l’artista i dissenyador Jim Flora, que al mateix temps havia estat inspirat per artistes com Miró, Klee, Picasso o Covarrubias.  Aquest dissenyador nord-americà va ser contractat per realitzar la portada del disc ‘Mambo for cats’, de Pérez Prado, un disc que va popularitzar la seva feina i que va permetre assolir el reconeixement.
La Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrilsestà organitzada per Cambrils la mar de jazz amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el departament de Cultura de la Generalitat i també el recolzament de Comaigua, Vermut Miró i Estrella Damm. 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance