circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Setmana d'espectacles musicals al Teatre Fortuny de Reus

Circdelacultura

dimecres 13 de novembre de 2019

El Teatre Fortuny inicia uns dies de ple rendiment gràcies a les diverses funcions programades per a aquesta setmana. Després de l’èxit de les darreres representacions realitzades, l'espai escènic reusenc està preparat per a una nova setmana d’activitats, que en aquesta ocasió, tindrà la música com a principal protagonista.

En primer lloc, aquest mateix dimarts dia 12 de novembre, a les 20:30 h, el Fortuny acollirà "La Ventafocs", de Gioachino Rossini, a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell, en el que és una de les produccions operístiques incloses al Cicle Òpera a Catalunya. La representació, que es divideix en dos actes i que estarà sobretitulada en català, compta amb un text de Jacopo Ferretti, basat en part del conte de Charles Perrault i en el llibret de Charles-Guillaume Éttienne per al compositor maltès Niccolò Isouard.

Es tracta d’una obra estrenada a Roma l’any 1817. L’òpera va ser rebuda amb hostilitat i va estar plena de contratemps, però malgrat la seva falta d’èxit en l’estrena, Rossini havia profetitzat des del principi que aquesta òpera acabaria triomfant. Finalment, la seva obra va viatjar a Barcelona, Viena, Londres, París, Berlín... i fins i tot a Nova York i Austràlia. L’òpera dura 3 hores i 10 minuts i el preu de les localitats oscil·la entre els 48€ i els 15€. 

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project
El teló del Teatre Fortuny tornarà a aixecar-se per la música aquest dissabte dia 16 de novembre. Ho farà per un concert extraordinari, inclòs a la programació del cicle Vermusic 2019, que anirà a càrrec d'Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project. El concert començarà a les 21:00 h i portaran a escena “La Tendresse”, un tribut a la cançó francesa i a la força de la música que encomana l’amor. Sonaran peces de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, entre d’altres.

En total són catorze els músics que pujaran dalt de l’escenari i que formen part de la BigBand Project, que juntament amb un director arranjador i una intèrpret, uniran la música de les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. El concert durarà 90 minuts sense entreacte i el preu de les entrades serà de 20€ o 18€.

Espectacle familiar per a tots els gustos
Per acabar, el diumenge 17 a les 12:00h, l’espectacle familiar “Els cistells de la caputxeta” de Samfaina de colors, aterrarà al Fortuny. La Caputxeta no tenia un cistell, si no que en tenia dotze: un per cada mes de l’any. Si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada, de poesia i de cançó.

La funció passejarà pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol “Per molts anys!”, on el poeta va dedicar una poesia a cada mes de l’any. L’espectacle durarà 50 minuts. El preu de les entrades és de 10 euros i les localitats són numerades.

I també teatre
Aquest divendres dia 15 de novembre el Teatre Fortuny rebrà també una representació teatral. Serà "Cinco horas con Mario, de Miguel Delibes, un testimoni de la realitat social i ideològica dels anys 60. Dirigida per Josefina Molina, el muntatge compta amb l'actuació estel·lar de Lola Herrera. La funció dura 85 minuts i els preus de les entrades oscil·len entre els 30 euros i els 10 euros. 

Més propostes familiars

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance