circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'Ajuntament del Pla posa en marxa un cicle de teatre amateur

Circdelacultura

dimecres 13 de novembre de 2019

‘Les alegres casades de Windsor’, de Shakespeare, obre la programació el diumenge 17 de novembre
Les cinc peces que es representaran es caracteritzen pel to humorístic

La Sala Parroquial del Pla de Santa Maria acollirà cada mes una representació de teatre amateur fins el març vinent. Les obres aniran a càrrec de diferents companyies del Camp de Tarragona i s’hi inclouen els tradicionals Pastorets, que munten els planencs de Nexus Teatre durant les Festes de Nadal. El cicle és una iniciativa de l’Ajuntament del Pla.
 
Els Xuts de Mont-roig serà la primera companyia a actuar amb un clàssic del teatre universal, la comèdia Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare. Aquesta obra es representarà el pròxim diumenge 17 de novembre a les 18 h i les entrades ja s’han posat a la venda, a les oficines de l’Ajuntament, al preu de 5 euros i gratuïtes per als menors de sis anys. També es podran adquirir a la taquilla de la Sala Parroquial una hora abans de la representació.
 
Al desembre, Nexus Teatre, del Pla, pujarà a l’escenari amb Els Pastorets. Els preparatius de l’obra ja han començat i, com cada any, és previst que se’n facin tres funcions, per Nadal, Sant Esteve i encara un altre dia durant les Festes. El muntatge mobilitza cada any un gran nombre de persones entre petits i grans i aquest 2019 estrenarà nova direcció.
 
El 12 de gener, serà el torn del grup La Tramoia, de Vila-seca, una companyia veterana amb més de 25 anys d’història i una trentena de peces estrenades. L’obra que presentaran és M’esperaràs?, de l’escriptor valencià Carles Alberola, una comèdia d’embolics sobre les relacions de parella i d’amistat amb un ritme trepidant. El muntatge es va estrenar el passat mes de maig.
 
La companyia reusenca La Suite Produccions portarà al Pla una altra comèdia d’embolics, La intervenció, escrita i dirigida per Albert Casanovas. En aquesta obra, que es representarà el 2 de febrer, un grup d’amics volen fer una “intervenció” sobre un company però mentre l’esperen comencen a sortir els draps bruts de cadascú i el públic es pregunta quin d’ells necessita realment que l’intervinguin.
 
El cicle es completarà el diumenge 1 de març amb l’actuació del grup La Teca Teatre, de Cambrils. L’obra que duran al Pla obra porta per títol Feina rai! i es basa en textos d’Ignasi Garcia Barba i Joan Yago. Són esquetxos que, en clau d’humor, tracten sobre la lluita per aconseguir una bona feina, l’esforç per mantenir-la i la por de perdre-la.

Descobreix aquí les propostes culturals per gaudir del temps lliure al Pla de Santa Maria.
 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance