circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona tindrà una platja per a gossos durant tot l'any

Circdelacultura

dimecres 18 de desembre de 2019

Després d'anys d'espera infructuosa, la notícia que esperaven tots els propietaris de gossos de Tarragona per fi ha arribat. L'Ajuntament ha anunciat que habilitarà una platja perquè els gossos puguin passejar-hi durant tot l'any. La mesura, aplicable gràcies a la creació d'una ordenança de tinença d'animals l'any passat, es preveu que es farà efectiva abans que comenci la temporada de platges de 2020.

Quina platja es destinarà? Segons ha explicat la regidora de Benestar Animal de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, en els pressupostos de l'any que ve es preveu una partida de 15.000 euros que estan destinats a habilitar un espai en una platja de la ciutat per a que els gossos puguin córrer amb llibertat. L'esmentat espai se senyalitzarà degudament, es tancarà i es col·locaran punts d’aigua i elements d’ombra.

En principi, la platja que té més números per allotjar un pipican és la del Miracle, la més pròxima al nucli urbà, tot i que també s'estudiarà ubicar-lo en alguna de les altres platges del terme municipal.
Fins ara, els propietaris de gossos de Tarragona només poden portar les seves mascotes a la platja des d'octubre fins al març.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance