circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils aposta per l'activitat cultural 'on line'

Circdelacultura

dimecres 8 d'abril de 2020

Una imatge del recorregut virtual pel Molí de les Tres eres. Font: Museu d'Història de Cambrils


L'Ajutament de Cambrils posa a disposició de la ciutadania una sèrie d'activitats culturals mentre duri el període de confinament.

MUSEU D'HISTÒRIA i ARXIU: El museu se suma a la campanya #museusacasa amb un nou apartat web que agrupa tots els recursos en línia. Com a novetat, es publica un recorregut virtual inèdit pel Molí de les Tres Eres i la versió digital de l’exposició fotogràfica "Remendadores" de Montserrat Vidal-Barraquer i Flaquer. El Museu d’Història de Cambrils i una quinzena de museus catalans llancen el nou concurs #MuseumQuizACasa www.museumquizacasa.org.

- BIBLIOTECA: Engega la iniciativa «Els directes de la biblioteca» a través del perfil d’Instagram @bibliocambrils per acostar aquest equipament al públic i fomentar la lectura.

- ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA: El centre educatiu segueix actiu i acompanya a l’alumnat i les seves famílies durant el confinament oferint diverses iniciatives des del bloc www.escolamusicacambrils.com per mantenir el contacte i proposar activitats que es poden dur a terme des de casa. El professorat d’instrument fa el seguiment de l’aprenentatge dels seus alumnes mitjançant diverses plataformes. Es fa una crida a l’alumnat a interpretar l’Himne de l’Alegria de Beethoven des dels balcons cada dia a les 12 hores.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance