circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Port Aventura obrirà abans del previst

Circdelacultura

dilluns 15 de juny de 2020

PortAventura World informa de les mesures especials relacionades amb la COVID-19 que s’adoptaran, amb caràcter temporal i excepcional, per a la pròxima reobertura, el 8 de juliol. Aquestes mesures poden modificar-se en funció de la normativa vigent i de les instruccions que les autoritats sanitàries competents dictin en cada moment.

Els visitants només podran accedir a les instal·lacions de PortAventura World si no estan en aïllament domiciliari, no mostren símptomes de la COVID-19 ni estan en període de quarantena en el moment de la visita. Així, l’accés dels visitants a les instal·lacions de PortAventura World, suposa la confirmació que no es troben en cap d’aquestes circumstàncies.

MESURES ESPECIALS RELACIONADES AMB ELS VISITANTS:
1. Els serveis de seguretat controlaran la temperatura corporal als visitants quan arribin al resort. 
2. Cal respectar la distància de seguretat interpersonal de com a mínim 1’5 metres amb la resta de grups de visitants.
3. És obligatori l’ús de mascaretes a tot el resort. Les persones de més de sis anys han de dur mascareta sempre. Es considerarà que es compleix aquesta obligació quan es faci ús de qualsevol tipus de mascareta, preferentment higiènica o quirúrgica, que tapi el nas i la boca
4. Cal complir amb l’obligació de mantenir la higiene i neteja de les mans i l’ús de gel hidroalcohòlic habilitat en punts especials del parc abans d’accedir a àrees, atraccions, botigues o altres instal·lacions concretes.

MESURES ESPECIALS RELACIONADES AMB LA REOBERTURA DE LES INSTAL·LACIONS
1. L’aforament del parc s’ha reduït per poder controlar les aglomeracions i poder garantir la distància mínima de seguretat. Algunes àrees o instal·lacions del parc també poden tenir un aforament més reduït per aquest mateix motiu.
2. El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions pot veure’s alterat o limitat temporalment en compliment de les restriccions derivades de les mesures preventives implementades. A més, s’han cancel·lat els espectacles programats durant la temporada d’estiu
3. Les entrades seran vàlides per a una data predeterminada. Totes les entrades i passis anuals adquirits abans de la implementació d’aquesta limitació caldrà reservar el dia de la visita amb antelació.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance