circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Sopa de Cabra, Ramon Mirabet i Els Pets, caps de cartell del nou cicle de concerts de Tardor a Tarragona

Circdelacultura

divendres 9 d'octubre de 2020

Foto: Manel Granell

L’Ajuntament de Tarragona i les sales de concerts de la demarcació que formen part de l’Associació de Sales de Concerts de Concerts de Catalunya (ASACC) presenten el cicle de concerts de tardor SALA TARRAGONA, que oferirà entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre 9 concerts al Teatre Auditori del Camp de Mart de la ciutat.

Sala Zero (Tarragona), Lo Submarino (Reus) i Red Star (Valls) uniran les seves forces per oferir els concerts de Ramón Mirabet, Sopa de Cabra, Sidonie, El Petit de Cal Eril, Els Pets, Green Covers, Roba Estesa, Porto Bello i Crim en un projecte que enriquirà l’oferta de música en directe de la ciutat i la demarcació de Tarragona, compensant parcialment el dèficit de concerts existents arran del tancament de les sales de concerts en el marc de la pandèmia per Covid-19.  

 El projecte SALA TARRAGONA forma part d’una iniciativa de l’ASACC, amb el patrocini d’Estrella Damm i la Fundació SGAE, que reproduirà arreu de Catalunya l’exitosa experiència del projecte Sala Barcelona, per la qual diverses sales barcelonines van poder programar concerts durant tot l’estiu al castell de Montjuïc com a alternativa que pal·liava en part la impossibilitat de desenvolupar les seves programacions de sala. Així, SALA TARRAGONA serà liderada per les sales representants d’ASACC a Tarragona, de la mateixa manera que les diferents sales catalanes lideraran projectes similars a la resta de demarcacions.

Després de l’èxit de la recuperació del Teatre Auditori del Camp de Mart aquest estiu, l’Ajuntament es mostra molt satisfet d’aquesta nova iniciativa que corrobora aquest equipament com un espai segur i preparat per acollir tot tipus d’espectacles durant l’any. Des de l’1 d’agost fins al 23 de setembre s’han dut a terme més 25 activitats entre concerts, projeccions de cinema i espectacles, que van engegar amb un primer concert de la BUMT i van finalitzar amb El Pot Petit i el Ball de gralles, i per on han passat noms tan rellevants com Miguel Poveda, Izal, Manel, Stay Homas i tants d’altres; sent també l’auditori que ha donat cabuda als grups locals, així com als imperdibles Minipop, Imaginada o Barraques.

 SALA TARRAGONA tindrà lloc al Teatre Auditori del Camp de Mart amb un aforament reduït al 50% com a mesura preventiva del contagi per Covid-19 destinada a garantir la distància entre les persones D’altres mesures concebudes per a fer dels concerts espais de #CULTURASEGURA, es basaran en l’ús obligatori de la mascareta i l’articulació dels mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d'actuació, banys i espais d'ús comú, garantint la no interferència entre sentits d'entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d'un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

 En tots els concerts es vetllarà pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l'espai. Es col·locaran en les entrades de l'espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic. Així mateix, personal de control i acomodament degudament format en els protocols de prevenció de la Covid-19 gestionarà la sortida del públic, al final dels concerts, de manera escalonada per zones, garantint igualment la distància entre persones.

Programació del cicle Sala Tarragona (modificat a causa del Covid 19)


23/10/2020. 21h. RAMÓN MIRABET (suspès)

24/10/2020. 20h. SOPA DE CABRA (suspès)

30/10/2020. 21h. SIDONIE (suspès)

31/10/2020. 20h. EL PETIT DE CAL ERIL (suspès)

06/11/2020. 21h. ELS PETS 

07/11/2020. 20h. GREEN COVERS

14/11/2020. 20h. ROBA ESTESA

20/11/2020. 21h. PORTO BELLO (concert final de gira)

21/11/2020. 20h. CRIM + LA INQUISICIÓN

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance