circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba el 14è Festival de Teatre Màgic de Tarragona

Circdelacultura

dijous 5 de novembre de 2020

El món de l'il·lusionisme es donarà cita a Tarragona per catorzè any consecutiu, durant aquest mes de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció de les millors propostes de màgia de l’actualitat. El Festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard, que té una trajectòria destacada dins del món de la màgia.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa adaptant-se a la situació sanitària actual. “Després de molts mesos treballant, com cada any, per oferir una dotzena d’activitats amb mags internacionals de renom que presentem a la ciutat, hem hagut de refer el programa perquè el públic pugui gaudir igualment de la màgia des de les seves cases afirma el Mag Gerard.

Per això, tot i que no es podran dur a terme els espectacles previstos als espais escènics, sí que es mantenen la resta d’activitats, en línia. El mag Daniel Arbonés, a través de les xarxes socials de la Biblioteca Pública de Tarragona i de la llibreria Adserà, presentarà l’activitat Objectiu Màgic, edició "especial llibres màgics", el 10 de novembre, a les 18 h.

En els propers dies s’oferiran diverses activitats relacionades amb el món de l’il·lusionisme, entre les quals destaca una xerrada sobre com fusionar màgia i teatre —amb la col·laboració de l’actor Enric Garriga— i una masterclass sobre com fer màgia de forma impactant i fàcil a les xarxes socials.

La cloenda del Festival anirà a càrrec del premi nacional de màgia Imanol Ituiño, que presentarà en primícia un espectacle de màgia en línia especialment creat per al festival Teatre Màgic i que es podrà veure, el 27 de novembre, a les 21 h, en directe des del Facebook i el canal de youtube de Tarragona Jove.

Trobareu tota la programació del festival clicant AQUÍ.

Més informació a la web oficial www.teatremagic.es i al blog de la web, on s’anirà actualitzant la informació setmanalment.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance