circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Pessebre de sorra de Vila-seca fa 20 anys

Circdelacultura

dijous 17 de desembre de 2020

Foto: Patronat de Turisme de Vila-seca


És temps de Nadal a Vila-seca i, com marca el calendari, arriba una de les tradicions nadalenques més arrelades del territori: el Pessebre de Sorra. Enguany, les monumentals escultures celebren el seu 20è aniversari.
 
El grup escultòric es començarà a construir aquesta setmana i estarà pràcticament enllestit el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Com és habitual, s'ubicarà a la zona de les fonts del Parc del Pinar de Perruquet, i es podrà visitar fins el proper 8 de gener en horari de 10 a 21 hores.
 
En aquesta edició hi participen diversos artistes de diversos països: Països Baixos, Dinamarca, Letònia i, també,  de casa nostra, per donar forma als 280m3 de sorra (més de 400 tones de pes) que ocuparan una superfície d'uns 200m2. 
 
El Pessebre de Sorra s'emmarca en les tradicionals activitats de Nadal de Vila-seca. El tret de sortida d'aquests actes el marcarà l'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal, el proper divendres 4 de desembre, des del mateix Parc del Pinar de Perruquet.
 
Enguany, malgrat ser el vintè aniversari del Pessebre de Sorra, la situació sanitària causada per la Covid 19 no ha permès fer les tradicionals activitats familiars ni els concerts de Nadal.  Tot i així, sí que s'han pogut incorporar algunes novetats destacades. És el cas de les millores pel que fa a l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de rampes als accessos al Pessebre.
 
A més, durant els caps de setmana, ponts i els dies Nadal, s'ubicaran diferents parades d'artesans al costat de Pessebre. Concretament, les parades es podran visitar els dies 5, 6, 7, 8, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31  de desembre i els dies 1,2, 3, 4 i 5 de gener d'11 a 19.00 h.
 
En tots els actes esmentats es vetllarà pel compliment de les recomanacions i mesures de seguretat, distància social i higiene vigents.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance